Sramota TV

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
jeznaT-2
Novinec
T-2: Že imam

Sramota TV

Odgovor Napisal/-a jeznaT-2 » 31. Okt 2007 ob 19:11

Živjo, zelo mi je žal, da me je T-2 pripravil do tega, da se mi je že skoraj zmešalo. Zgodba je sledeča:
televizija T-2 NE DELUJE vsak drugi dan in to je za znoret. Ko želim gledat TV, moram vedno upat, da bo sploh delal!!Če pa že dela, pa sredi napiše "No data could be ne vem kaj že!!!". Kar na lepem. Če ga slučajno po 300 resetiranjih uspem pripravit do "Prosimo počakajte", pa to traja 20 minut, dokler se mi ne zmeša. Klicala sem na T-2 že milijonkrat in sem bila zelo mirna (kar sem zmeraj), vendar mi je danes počil zadnji živec. Zadnjič so mi rekli, da ne dela zato, ker je bila ponoči nadgradnja zaradi spremembe ure (za eno uro nazaj), vendar meni ni delala ob 19h tistega dne, ko je bila ura že premaknjena!! Danes pa najbrž ne dela zato, ker je prehod iz zadnjega v mesecu na prvega!!
Hotela sem povedat, da je T-2 katastrofa, kar se tiče televizije. Nič ne rečem, internet mi ni še nikoli crknil, pa tudi telefon dela v redu, odkar so odpravili napako.
Ampak glede "nadgrajevanja" pa lahko rečem le sramota in da mi je izredno žal, da sem zamenjala operaterja zaradi nekaj par evrov.
:evil:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Sramota TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 31. Okt 2007 ob 19:17

Tole bolj spada v to sekcijo.
Slika

Lp, Kitl

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: Sramota TV

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 31. Okt 2007 ob 19:23

jeznaT-2: če želiš ni lahko javiš "številko priključka" (na pogodbi) na Zasebna sporočila in takoj danes preverim z vodjo TV kaj je pri tebi narobe.
Optika 100/10

Odgovori