Podrazitev storitev T-2 s 1.1.2011
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Re: Podrazitev storitev T-2 s 1.1.2011
Offtopic: basist, a lahko, prosim, takoj spremeniš svoj podpis, saj norčevanje iz umora milijonov ali celo podpiranje nacizma ne sodita v spodobno družbo!
Plačaš 100, dobiš 90.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
basist: ok dobro
napiši kaj boš naročil pri konkurenci in po kakšni ceni, zelo me zanima
-
- Znanec
- Paket: Optika: Fon, 10/10net, 3xTV
- Kraj: Velenje
Arbeit macht frei ni nikakršen nacistična parola niti ni norčevanje, ker je to komunistična parola, ki jo je zapisal Karl Marx, ki pa je živel daleč pred nacizmom. Tako, da nemo prosim, da se izobraziš, ker splošna nerazgledanost ne spada v spodobno družbo. V Sloveniji imamo celo film z naslovom Delo osvobaja. Ali Peter Musevski igra v nacističnem filmu?nemo napisal/-a:Offtopic: basist, a lahko, prosim, takoj spremeniš svoj podpis, saj norčevanje iz umora milijonov ali celo podpiranje nacizma ne sodita v spodobno družbo!
Zadnjič spremenil basist, dne 1. Dec 2010 ob 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Znanec
To je stvar premisleka, vendar sem prepričan, da za pod 50 evrov na mesec je veliko podjetij, ki ponuja svoje storitve, kajne?MrTwelveTrees napisal/-a:basist: ok dobro
- MrTwelveTrees
- Moderator
no čimprej sporoči kaj boš naročil, hitrost interneta, koliko kanalov na tv itd itd... za kaksno ceno
Okej, ker sem očitno bolj počasen, se zame kaj spremeni?
Imam polno razvezani dostop preko VDSL2 s hitrostjo 8/1. Sam internet in nič drugega. Bo to tud kaj dražje?
Imam polno razvezani dostop preko VDSL2 s hitrostjo 8/1. Sam internet in nič drugega. Bo to tud kaj dražje?
- MrTwelveTrees
- Moderator
ni sprememb
-
- Znanec
Evo samo kot primer:
Siol optika:
NET: 20/20
TV: MEGA paket
TEL: dodatek za neomejene klice
CENA: 53 evrov
brez dodatka za neomejene klice: 49evrov
Prihranek: 6 evrov= 6*12= 64 evrov na leto=šteka cigaret ali 3 dnevna smučarska karta ali poln tank avta pa še ostane, itd..
To je recimo na hitro, ko sem pogledal in seveda brez vezave;)
Siol optika:
Prihranek: 6 evrov= 6*12= 64 evrov na leto=šteka cigaret ali 3 dnevna smučarska karta ali poln tank avta pa še ostane, itd..
Zadnjič spremenil basist, dne 1. Dec 2010 ob 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz imam brezčasni VDSL: 10/2 povezava...4 tv vmesnike, telefon...to je trio mislim da...Kaj razlike?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Da, Brezčasni VDSL se za 2 EUR se podraži.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Od kar je ta parola visela nad vhodom v taborišče Auschwitz in nekatera druga uničevalna taborišča je njena uporaba najmanj znak slabega okusa. Uporaba v umetnosti pa je seveda podvržena drugačni presoji.basist napisal/-a:Arbeit macht frei ni nikakršen nacistična parola niti ni norčevanje, ker je to komunistična parola, ki jo je zapisal Karl Marx, ki pa je živel daleč pred nacizmom. Tako, da nemo prosim, da se izobraziš, ker splošna nerazgledanost ne spada v spodobno družbo. V Sloveniji imamo celo film z naslovom Delo osvobaja. Ali Peter Musevski igra v nacističnem filmu?nemo napisal/-a:Offtopic: basist, a lahko, prosim, takoj spremeniš svoj podpis, saj norčevanje iz umora milijonov ali celo podpiranje nacizma ne sodita v spodobno družbo!
Tisto o Marxu pa očitno ne ustreza resnici (gl. http://en.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei) pa tudi sicer zaradi uporabe parole v nacistični Nemčiji ni prav nič relevantno.
Plačaš 100, dobiš 90.
-
- Znanec
Poglej,... v Komunističnem manifestu je Marx zapisal Arbeit macht frei. Manifest je bil izdan 1848 in če nekdo neko parolo zlorabi še ne pomeni, da postane njegova. To je tudi zadnji offtopic z moje strani, ker ne bom več zagovarjal dejstev, ki so očitna. Arbeit macht frei se učijo na Kitajskem in smo se je tudi v SFRJ pri marksizmu pa verjetno ti ne verjameš, da je Tito bil nacist?
Glejte dragi T-2 fantje, for serious cash pričakujem serious shit.
Če ne mislite zrihtat TV in radio shemo tako kot se spodobi, se kratkomalo je**te.
Na GSM sicer nisem naročen, ampak kot zgleda bo treba tudi tam kaj postoriti.
Zdaj ni več izgovorov, smo veliko cenejši in lahko zaradi tega uturimo neko beta testiranje na uporabnikih.
Ampak ker vemo, da je firma v totalnem k***u, se to seveda ne bo zgodilo, knede ...
Če ne mislite zrihtat TV in radio shemo tako kot se spodobi, se kratkomalo je**te.
Na GSM sicer nisem naročen, ampak kot zgleda bo treba tudi tam kaj postoriti.
Zdaj ni več izgovorov, smo veliko cenejši in lahko zaradi tega uturimo neko beta testiranje na uporabnikih.
Ampak ker vemo, da je firma v totalnem k***u, se to seveda ne bo zgodilo, knede ...
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Kje pa imaš televizije (vmesnike) ?basist napisal/-a:Evo samo kot primer:
Siol optika:
-
- Znanec
Pravkar sem gledal po ebayu in dobim enak vmesnik za male pare. Second hand stuff--> I LIKE!
Sem se pa spomnil, da ima sosed v lasti Siolov TV vmesnik in ni več njihov naročnik tako, da so možnosti.
Pa da se razumemo, sam sem verjel v T2 kot v ponudnika storitev, ki deluje na nov način, vendar vidim, da stare navade na slovenskem tržišču enostavno ne morejo izginiti. Še cene cigaret se ne zvišujejo tako hitro kot T2 zvišuje cene svojih storitev.
Sem se pa spomnil, da ima sosed v lasti Siolov TV vmesnik in ni več njihov naročnik tako, da so možnosti.
Pa da se razumemo, sam sem verjel v T2 kot v ponudnika storitev, ki deluje na nov način, vendar vidim, da stare navade na slovenskem tržišču enostavno ne morejo izginiti. Še cene cigaret se ne zvišujejo tako hitro kot T2 zvišuje cene svojih storitev.