Test hitrosti za T-2 uporabnike
- sce
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 20/4 + Telefon
- Kraj: area52.us
- Kontakt:
zanimivo... včeraj je telekom "premaknil" dovodno žico do hiše v tla (prej je blo po zraku) in hitrosti na speedtest so take kot so bile, toda strani se pa odpirajo zelo zelo počasi. Nevem kaj bi lahko bilo narobe, saj je parica skoraj enkrat krajša do modema. Pa zdej se povezava večkrat kar sama ugasne...pocakas kake 5-10sek in se spet nazaj poveže. (trenutno sem probal pingat http://www.t-2.net in http://www.siol.net pa mi je kar linijo vn vrglo).
Prej po "zraku" je vse delalo brez problemov. Kdo ve kaj lahko naredim preden poklicem tja in zgubim živce od študentov?
Prej po "zraku" je vse delalo brez problemov. Kdo ve kaj lahko naredim preden poklicem tja in zgubim živce od študentov?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- sce
- Model
- Kontakt:
V kolikor vem jaz sta na naši ulici samo dve osebi s T-2 (jst pa še en). Ampak telekom je vsem ki smo imeli v zraku preflintal v tla
Jaz imam telekomovo omarico pod oknom, modem je v sosednji sobi (spalnica) in je čisto osamljen. Do hiše pride kabl samo do škatlce pod oknom... za ostale pa nevem
-- Kapo dol.. Prišli in zadevo popravili.
Jaz imam telekomovo omarico pod oknom, modem je v sosednji sobi (spalnica) in je čisto osamljen. Do hiše pride kabl samo do škatlce pod oknom... za ostale pa nevem
-- Kapo dol.. Prišli in zadevo popravili.
- sce
- Model
- Kontakt:
Ej kapo dol... Prišel je gospod v roku 10min od najave, nakar greva v omarico (pri hiši), kjer priklopi nekakšen tone device (oddaja tone po liniji). Potem sva šla na glavno omarico (kake 50m od hiše) kjer odpre on to omarico in se kar za glavo prime. Nakar je preflintal žice in zadeva dela 100% spet.
Najbolj zanimivo je pa to da imamo radijski signal pa še delili smo linijo drugim hišam. Tone device je piskal na paricah drugih hiš :)Telekom jao
Ampak važn da dela.... Kapo dol t-2 tehniku in Navadnemu Nimdi. Kar se tiče telekomovcev... sram naj jih bo... najraje bi zaplombiral omarico.
Najbolj zanimivo je pa to da imamo radijski signal pa še delili smo linijo drugim hišam. Tone device je piskal na paricah drugih hiš :)Telekom jao
Ampak važn da dela.... Kapo dol t-2 tehniku in Navadnemu Nimdi. Kar se tiče telekomovcev... sram naj jih bo... najraje bi zaplombiral omarico.
Imam paket 1/256 ali so spodnji podatki za to povezavo ugodni ali ne?
Pogoji ugasnjen TV in prižgan samo en računalnik..
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 221.82Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 969.30kb/s
Pogoji ugasnjen TV in prižgan samo en računalnik..
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 221.82Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 969.30kb/s
- Ed004
- Model
- Paket: FTTH 10/10+HDTV
- Kraj: Ljubljana-Fužine
enako vprašanje za tiste, ki so bolj doma na tem področju
jaz imam 8/1, speed test pa pokaže:
speedtest.si
Pritisnite START
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 983.04Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 7.68Mb/s
tnx.
jaz imam 8/1, speed test pa pokaže:
speedtest.si
Pritisnite START
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 983.04Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 7.68Mb/s
tnx.
Srečni? povezanec izpred pol ure.....8/1
Testiral sem download in mi vleče povprečno 850 - 860 kb/s....nisem prepričan, da je to ravno najbolje....ampak:človek ne more verjet; telekomovci, ko so mi pred sedmimi leti napeljali adsl, so mi potegnili kar kabel za štrom ....resno .....človek ne more verjet, ampak je res
Testiral sem download in mi vleče povprečno 850 - 860 kb/s....nisem prepričan, da je to ravno najbolje....ampak:človek ne more verjet; telekomovci, ko so mi pred sedmimi leti napeljali adsl, so mi potegnili kar kabel za štrom ....resno .....človek ne more verjet, ampak je res
omarice
"Ej kapo dol... Prišel je gospod v roku 10min od najave, nakar greva v omarico (pri hiši), kjer priklopi nekakšen tone device (oddaja tone po liniji). Potem sva šla na glavno omarico (kake 50m od hiše) kjer odpre on to omarico in se kar za glavo prime. Nakar je preflintal žice in zadeva dela 100% spet.
Ampak važn da dela.... Kapo dol t-2 tehniku in Navadnemu Nimdi. Kar se tiče telekomovcev... sram naj jih bo... najraje bi zaplombiral omarico."
Kakšna fotografija "šare" v omarici nacionalnega operaterja bi bila dobrodošla,.....
Ampak važn da dela.... Kapo dol t-2 tehniku in Navadnemu Nimdi. Kar se tiče telekomovcev... sram naj jih bo... najraje bi zaplombiral omarico."
Kakšna fotografija "šare" v omarici nacionalnega operaterja bi bila dobrodošla,.....
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
To ni bil on, ampak je citiral nekoga tretjega. Tisto piskanje se je odpravilo tako, da se je parico pravilno zvezalo, da se žičke niso dotikale sosednjih paric od sosednjih bajt. Večina stvari v Vesolju je povsem preprostih, samo narediti je potrebno zadeve pravilno, ne pa šlampasto in "nekaj na pol"!
Optika 100/10