Predlog
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Predlog
Ko bo T-2 začel ponujati mobilno telefonijo, bo razdelek. Prej ne.
- morphx
- Model
- Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
- Kraj: Koper, ki to ni
glede na to da se mi ne da odpirat nove teme: A bi si spomnli en favicon nabit gor? Tako da mi ne kaže googlovega
Sklepam, da uporabljaš firefox... namreč sem že tudi sam opazil, da ima probleme kadar določena stran nima favicon-e in jo daš med priljubljene... kar naenkrat (ne vedno) dobi ikono od naslednje strani, ki jo odpreš (ta jo pa seveda ima)... v tvojem primeru google.
Sicer se pa zadevi lahko zelo enostavno ogneš... probriši trenutni link T-2 foruma v priljubljenih. Nato odpri T-2.com in ga daj med priljubljene. Vsaj enkrat klikni na ta link, da dobi T-2 ikono, nato pa popravi URL v t-2.rula.net...
Sicer se pa zadevi lahko zelo enostavno ogneš... probriši trenutni link T-2 foruma v priljubljenih. Nato odpri T-2.com in ga daj med priljubljene. Vsaj enkrat klikni na ta link, da dobi T-2 ikono, nato pa popravi URL v t-2.rula.net...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
Če je že tema predlog, pol bi še js dal enega.
Da ni potrebno vsakega uporabnika nazijati, ker quota zadnji post, oz. tistega nad sabo, bi predagal KoMarju ogled tega mod-a:
NoQuote in Last Post mod.
Da ni potrebno vsakega uporabnika nazijati, ker quota zadnji post, oz. tistega nad sabo, bi predagal KoMarju ogled tega mod-a:
NoQuote in Last Post mod.
Trolling is a art.
Dejansko je to že v templateu popravljeno na dveh mestih, tako da ni gumbka... eni "falotje" grejo potem vseeno ročno pisat [quote] tag-e...
- Anubis
- Legenda
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Mogoce niti ni tako napacno v primeru, da gre samo za en del predhodnega posta, ki se ga hoce podrobneje "obdelati" ali "poudariti".
Quotanje celega posta pa je tudi ce je par postov nazaj (po mojem skromnem mnenju).
Quotanje celega posta pa je tudi ce je par postov nazaj (po mojem skromnem mnenju).
Se absolutno strinjam.