Vse, kar lahko, je, da "želiš" to izvedet. "Hoteti" / "zahtevati" to pa ne bo šlo... NN ni tukaj na zaslišanju in bo povedal, kar mu bo pasalo in ko mu bo pasaloHočem pa le da se pove resnica in to je, da T2 po vsej verjetnosti ne namerava kr nekaj časa več vlagat v izgradnjko optike (priklapljajo že).
stanje izgradnje optike na splošno
Re: stanje izgradnje optike na splošno
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: oranžni diamant
- Kraj: Trbovlje
nekaj sem bral, da se baje, da v Trzinu nekaj premika? ne vem kaj?
- manic
- Nadebudnež
- Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
- Kraj: Maribor
Tektonske plošče
-
- Faca
- Paket: FTH:100M/10M TV:1x GSM:2x
- Kraj: Ljubljana Vič
Fantje - dajte no mir. A res ne znate sešteti 1+1?
Če ni denarja - zagotovo veste da se je v T2 v zadnjem času dokapitaliziral, potem tudi gradnje optike ne bo. Bodo valjda prej VDSL centrale naredili pa pokrili vsaj nekaj prebivalstva, potem pa šele optiko delali.
T2 - v primerjavi z T1 gradi z svetlobno hitrostjo - samo preglejte seznam VDSL central in mobilno pokritost. Če bi T1 gradil tako hitro, potem bi imela vsaka vas - tudi v "spodnjih mihovcih" optiko (na kvadrat).
Jaz sem si tudi na vikendu dal pripeljat internet (od kunkurence), in glede na to kakšna je razdalja med centralo in bajto (6500m) - je hitrost 512kb zelo zadovoljiva.
Seveda bi rad, da mi pripeljejo optiko - ampak tam bo optika, ko bom jaz že 2m pod zemljo zakopan.
Če ni denarja - zagotovo veste da se je v T2 v zadnjem času dokapitaliziral, potem tudi gradnje optike ne bo. Bodo valjda prej VDSL centrale naredili pa pokrili vsaj nekaj prebivalstva, potem pa šele optiko delali.
T2 - v primerjavi z T1 gradi z svetlobno hitrostjo - samo preglejte seznam VDSL central in mobilno pokritost. Če bi T1 gradil tako hitro, potem bi imela vsaka vas - tudi v "spodnjih mihovcih" optiko (na kvadrat).
Jaz sem si tudi na vikendu dal pripeljat internet (od kunkurence), in glede na to kakšna je razdalja med centralo in bajto (6500m) - je hitrost 512kb zelo zadovoljiva.
Seveda bi rad, da mi pripeljejo optiko - ampak tam bo optika, ko bom jaz že 2m pod zemljo zakopan.
- gjural
- Nadebudnež
- Paket: Brezčasni VDSL
petrusko, kaj te briga optika.. čez 25 let bo že nekaj novega, in bo optika za nas odltimerje,... upamo da bo to kakšna wireless zadeva in bo možna povsod pustimo se presenetiti
kdo ima bolj razširjeno optično omrežje T2 ali T1?
a da bi pa t2 dajal v najem optično omrežje t1 in obratno pa ne gre, ker je res na določenih koncih ni ekonomske upravičenosti za dva omrežja
baker daje t1 v najem t2 za 6 eur po naročniku.
baker daje t1 v najem t2 za 6 eur po naročniku.
- manic
- Nadebudnež
Telekom je (še) v državni lasti, T2 pa je privat. Ne mešaj tega. To je skor isto, kot da bi si ti lastil avtobus in bi nekdo zahteval da ga daš za javni prevoz.
@Manic: Vojska ti je lahko zasegla terenca brez obrazložitve... vsaj včasih je bilo tako.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- veiztex
- Nadebudnež
- Paket: Optika 10/10
- Kraj: Ljubljana
v izrednih razmerah...
Niso rabile bit izjemne razmere... vojaške vaje so bile dovoljšen razlog
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
to so izredne razmere, ker je vojska takrat v "izrednem" stanju...
- manic
- Nadebudnež
To za terence vem, sam jaz jim ga nei dal
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH