VDSL - kraji, kjer bodo dobili T-2 kolokacije
Re: VDSL - kraji, kjer bodo dobili T-2 kolokacije
to lahko ugotoviš če greš na naročilnico in vneseš podatke
pa ti ponudi če je možno.
pa ti ponudi če je možno.
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: T4 optika giga 100/10
- Kraj: KR
Pa dobro, ali morate biti tako skrivnostni? Če so vsi plani za dodatne VDSL centrale za leto 2010 skenslani ali ne, ali je to taka skrivnost, da ljudje ne smejo vedeti? Ali če vprašam drugače, kaj bo pisalo na uradni strani, ko bo pisalo, namesto sedanjega teksta "Več informacij: do konca leta 2009"? Pa bom tudi povedal direktno, zakaj to sprašujem. Če bo namreč tam pisalo "do konca leta 2010", potem bom enemu kolegu priporočil siol TV, pač začasno, dokler se ne uredi centrala Goriče, drugemu bom pa priporočil nakup dodatnega Sagema na Siolu kot tretji TV komunikator, centrala Iška vas. Namreč, če bi vedel da bo mogoče centrala Iška vas predana v uporabo v prvi polovici 2010, potem bom pač predlagal, da naj še malo počaka. Ker če kupi sedaj Sagem za Siol TV, potem se mu ta Sagem po prehodu na T-2 zaprašil na polici. In temu Sagemu bosta na taisti polici delala družbo še dva druga Sagema, ki se bosta prav tako pozabljena prašila na polici. Ne vem če nas razumete, ampak odločitve ljudi so dostikrat odvisne od informacij, ki jih vi posredujete javno. In kako naj se ljudje odločajo, če sploh nimajo nobenih informacij na podlagi katerih naj bi se odločali. Ali je odgovor "Bo, ko bo" v redu? Za nekatere morda že, za nekatere, ki pa čakajo na dodatne informacije za odločanje pa verjetno ne. Bolje kot nič je pa vsaka informacija, od "več informacij do konca leta 2010" pa do informacije "se nekaj dela (se nič ne dela) na novih kolokacijah". Ali je to, ali se dela oz. ne dela na novih kolokacijah poslovna skrivnost?
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
Na žalost nematjaz1982 napisal/-a:ali je mozen dostop vdsl v kraju Mihelca 6 posta 1275 Smartno pri Litiji?
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
If you still hear me. It was not loud enough
- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
Za Ihan tut znotraj T-2 lobiramNorcek napisal/-a:Kaj potem nebo letos nič novega v zvezi z Ihanom al kako??
- Norcek
- Znanec
- Paket: T4 GIGA - Optika
- Kraj: Ihan
Ja sej vidm da če bo kdo zaslužn za to da bo mel Ihan T2 boš to ti "sosed"
Nč čakat, hitro srečko kupitpeterp napisal/-a:Pa dobro, ali morate biti tako skrivnostni? Če so vsi plani za dodatne VDSL centrale za leto 2010 skenslani ali ne, ali je to taka skrivnost, da ljudje ne smejo vedeti? Ali če vprašam drugače, kaj bo pisalo na uradni strani, ko bo pisalo, namesto sedanjega teksta "Več informacij: do konca leta 2009"? Pa bom tudi povedal direktno, zakaj to sprašujem. Če bo namreč tam pisalo "do konca leta 2010", potem bom enemu kolegu priporočil siol TV, pač začasno, dokler se ne uredi centrala Goriče, drugemu bom pa priporočil nakup dodatnega Sagema na Siolu kot tretji TV komunikator, centrala Iška vas. Namreč, če bi vedel da bo mogoče centrala Iška vas predana v uporabo v prvi polovici 2010, potem bom pač predlagal, da naj še malo počaka. Ker če kupi sedaj Sagem za Siol TV, potem se mu ta Sagem po prehodu na T-2 zaprašil na polici. In temu Sagemu bosta na taisti polici delala družbo še dva druga Sagema, ki se bosta prav tako pozabljena prašila na polici. Ne vem če nas razumete, ampak odločitve ljudi so dostikrat odvisne od informacij, ki jih vi posredujete javno. In kako naj se ljudje odločajo, če sploh nimajo nobenih informacij na podlagi katerih naj bi se odločali. Ali je odgovor "Bo, ko bo" v redu? Za nekatere morda že, za nekatere, ki pa čakajo na dodatne informacije za odločanje pa verjetno ne. Bolje kot nič je pa vsaka informacija, od "več informacij do konca leta 2010" pa do informacije "se nekaj dela (se nič ne dela) na novih kolokacijah". Ali je to, ali se dela oz. ne dela na novih kolokacijah poslovna skrivnost?
No, brez heca. Jaz bi na njunem mestu zadevo poiskal na bolhi (jih je kot toče), in za pametno ceno se jih kasneje tudi ni težko znebiti. S tem se izogneš podpisovanja aneksu za določeno dobo in posledično lahko kadarkoli prekine pogodbo.
-
- Novinec
- Paket: 1/1
Živijo,
mene pa zanima ali je v Črnomlju (bolj točno naselje Kanižarica) planirana kakšna širitev. Ker mi se od Siola že malo meša. Sem pripravljen tudi ponuditi prostor T-2 za centralo. Drugače imam v samem Črnomlju trgovino in tam je že T-2 in dela odlično, ampak na sedežu podjetja pa ne potegne, ker sem malo predaleč. In tudi kar nekaj ljudi ne more dobiti interneta, ker je siolova centrala bila menjana lani septembra in bila takoj zapolnjena, novih nimajo kam prikljapljati in je sigurno ne bodo menjali naslednih 5 let in tukaj je priložnost za T-2. Pridem takoj k T-2, čeprav bom moral plačati kazen siolu in mislim da kar nekaj obstoječih siol uporabnikov bi zamenjalo.
mene pa zanima ali je v Črnomlju (bolj točno naselje Kanižarica) planirana kakšna širitev. Ker mi se od Siola že malo meša. Sem pripravljen tudi ponuditi prostor T-2 za centralo. Drugače imam v samem Črnomlju trgovino in tam je že T-2 in dela odlično, ampak na sedežu podjetja pa ne potegne, ker sem malo predaleč. In tudi kar nekaj ljudi ne more dobiti interneta, ker je siolova centrala bila menjana lani septembra in bila takoj zapolnjena, novih nimajo kam prikljapljati in je sigurno ne bodo menjali naslednih 5 let in tukaj je priložnost za T-2. Pridem takoj k T-2, čeprav bom moral plačati kazen siolu in mislim da kar nekaj obstoječih siol uporabnikov bi zamenjalo.
zgleda da je podatke za osvežitev tabele VDSL v izgradnji imel Navadni Nimda in jih je pomotoma odnesel.
tudi jaz bi prsoim sedaj odgovornega da dopolni tabelo.
hvala.
hvala.
potrpljenje prosim, vse ob svojem času.
-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
NavadniNimda, je raje tisto tabelo zažgalgost napisal/-a:zgleda da je podatke za osvežitev tabele VDSL v izgradnji imel Navadni Nimda in jih je pomotoma odnesel.
hvala.
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
Po moje sploh ni mogla goret, ker je bila prazna!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Model
- Paket: Totaltv in T-2 UMTS
- Kraj: bogu za hrbtom nekje med KP in MB (Ihan)
Ali mi lahko na ZS sporočiš malo bolj konkretno kako kaže,ker je pač vsak tak podatek poslovna skrivnost T-2.Hevidi napisal/-a:Za Ihan tut znotraj T-2 lobiramNorcek napisal/-a:Kaj potem nebo letos nič novega v zvezi z Ihanom al kako??
LP
Sedaj lahko odlašate dve leti.
Ha....evo...zgodilo se je točno tisto kar sem napovedal...nobenih konkretnih datumov, nič. Pa da bodo centrale odprte že novembra, pa da samo še štrom manjka on podobna nakladanja.... Nateg in še enkrat nateg.