Priklop IP TV na modem ali Vood?
-
- Novinec
- T-2: Že imam
- Paket: 4/1
- Kraj: Velenje
Priklop IP TV na modem ali Vood?
Jaz imam nov modem doma in vood zaradi pstn vmesnika. Aminota imam priklopkljenega na LAN4 na modemu, ker so mi tako rekli tehniki ( če priklopim zadevo na Vooda, ne dela).
Trenutno mi TV ne dela najboljše, ampak bom poizkušal interno inštalacijo porihtat, in če mi bo uspelo in ne bo kockic in motenj, bom naročil še eno TV. Zanima me, kam bom potem priklopil drugega Aminota?
Trenutno mi TV ne dela najboljše, ampak bom poizkušal interno inštalacijo porihtat, in če mi bo uspelo in ne bo kockic in motenj, bom naročil še eno TV. Zanima me, kam bom potem priklopil drugega Aminota?
Načeloma velja... obstaja vezava (tudi na tem forumu), kako to skupaj sestaviš.
Osebno jaz tega ne bi prakticiral, ker skupaj zvežeš dve različni omrežji - možnost vdora. Raje si nabavi dodatni switch, ki bo namenjen samo za TV. Router (s switchem) pa naj služi samo za internet.
Osebno jaz tega ne bi prakticiral, ker skupaj zvežeš dve različni omrežji - možnost vdora. Raje si nabavi dodatni switch, ki bo namenjen samo za TV. Router (s switchem) pa naj služi samo za internet.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!