No takole bom jaz rekel:
nadgradnja bo nadaljevala se v ponedeljek po moje, nebi se cudil pa tudi ce cel naslednji teden nebi bilo nic, ker ta glavno so dali ze..
)
Imam pa en pomislek glede programa SK Prime.
Hmmm kako naj zacnem....?
No v glavnem glede sk prime so mi trije monterji 3 tedne nazaj dejali odkrito, ko sem jih vprasal kaj se namerava dodati, da tisti sportni program prime al kajje ze, saj naj bi se na sedezu najvec govorilo prav o njem.
Zdaj ko so ze dodali par programov jaz še vedno mislim, da bomo 1.5 ugledali sk prime-kot nekaksno presenecenje. Na Fb mnozicno zatrjujejo oz Romana, da ponudbe s strani sportkluba sploh niso še prejeli, tu na forumu se na veliko izmikajo odgovorom o sk prime ali pa so odgovori podani nakratko...češ programa nebo, ker ni tolko gledan,je predrag ful itd itd , tako da to vse skupaj mi mocno smrdi na vnaprej zmenjeno taktiko alla zdaj ce kdo kaj vpraša bomo znikali vse mi v podjetju in prav tako naneuradnem forumu , da bo potem s 1.5 presenecenje toliko večje!
Ne vem zakaj bi drugače delavci ki delajo na t2 govorili oz rekli , da sk prime bo zagotovo!?! Skratka vzel bom vse skupaj z rezervo, mislim pa vseeno, da sk prime bo v naslednjemmesecu tudi na T2!
Če pride res do tega pa mislim, da bomo malo razočarani spet, ker če malo pomislimo bomo ugotovili, da bo program skoraj zasigurno dodan v XL shemo in ga nebo v L shemi....pač važen je dobiček!
No lets wait and see!