Težave s hitrostjo....
- oyoy
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
Re: Težave s hitrostjo....
ko je pred pomladjo 2014 t-2-jeva 100 Mbit/s linija "vlekla" 95 Mbit/s ni bilo nobenih težav s televizijo ali zaradi televizije.
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Meni je eno obdobje po priklopu TV kockal, če sem ob TV zabasal linijo s speedtestom. Tudi, če je bil aktiven le en SD kanal. Sedaj ni nobene kocke nikjer pa sem probal s 6 HD TV-ji kolikor mi jih tale PC največ tekoče prebavi... Še nekaj se je prek STB vrtelo.
Skratka sama storitev razen zaenkrat nekritičnih -10% na DL je TIP TOP!
Skratka sama storitev razen zaenkrat nekritičnih -10% na DL je TIP TOP!
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
T-2_Delavka jaz imam optiko in hitrost konstantno od 88 - 90 dol
20/10:
Vir: FB
Vir: FB
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Nenavadna je ta tišina in včasih so rekli, da kdor molči, se zdi da pritrjuje.nemo napisal/-a:Zelo rad bi prebral hiter in prepričljiv demanti neuradnikov! Prav res.
Plačaš 100, dobiš 90.
- PaJo
- Model
- Paket: FTTH 100/10 - služba
- Kraj: Slov. Bistrica
@T-2_Delavka: Pogovarjamo se o paketu za podjetje, ki ga plačujemo več kakor zasebni uporabniki in niti govora ni o nebenem IPTV-ju, še IP telefonije nimamo, čisto samo internet na vaši optiki. Tako da bi bilo dobro to vse skupaj že 1x uštimat, sploh ker vsi uporabniki ne rabimo IPTV, če je že to razlog za tistih 10% rezerve.
- PaJo
- Model
- Paket: FTTH 100/10 - služba
- Kraj: Slov. Bistrica
Hvala, se stvari dajo uredit zelo hitro.
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
edino pravilno!
zakaj še nismo bili in kdaj bomo na vrsti ostali?
zakaj še nismo bili in kdaj bomo na vrsti ostali?
Nisem vedel v katero temo bi pisal, pa da ne odpiram nove bom kar v tole. Imam problem z izvajanjem testa hitrosti na ndt.arnes.si. Imam instalirano najnovejso javo (64bit) + Chrome (64bit) in dodan exception (http://i.imgur.com/aoQ9FTK.png) pa se še vedno ustavi tukaj (http://i.imgur.com/WGFZEP2.png). Mogoče kdo ve kje je problem?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
-
- Uporabnik
- Paket: Oranžni Diamant
- Kraj: Črnomelj
Isti problem kot pri tebi, vse zrihtano, vendar se ustavi na istem mestu.
Če ti kaj pomaga, jaz uporabljam ndt na http://www.measurementlab.net/tools/ndt
Če ti kaj pomaga, jaz uporabljam ndt na http://www.measurementlab.net/tools/ndt
Kar se tiče tistih nekaj "izgubljenih" % prenosa
Imam občutek, da je to ena interna zadeva, k so rekl dejmo vsakmu eno čist malo malenkost linijo omejit od dejanske in na tistih 100,000 al kok uporabnikov kar naenkrat pridobimo ogromno prostega prometa... Opazu pa itak noben ne bo, al pa ne bo nč reku k ma še zmer tak ogromen throughput.
Imam občutek, da je to ena interna zadeva, k so rekl dejmo vsakmu eno čist malo malenkost linijo omejit od dejanske in na tistih 100,000 al kok uporabnikov kar naenkrat pridobimo ogromno prostega prometa... Opazu pa itak noben ne bo, al pa ne bo nč reku k ma še zmer tak ogromen throughput.
Ja to je tista razlika, ki jo t2 daje naprej tistim družinam na podlagi naših podarjenih točk