Splošna debata o TV programih
-
- Faca
- T-2: Že imam
Re: Splošna debata o TV programih
Aleluja, svaka čast , zdej pa še Comedy Central, pa Eurosport 2 HD in pa Viasat Nature HD, Mtv HD, HBO paket HD, pa je top of the top, isto kot pri Telemachu.
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Te Cinestarje...v bistvu ne vem..vem pa da je bla končna cifra programov za 5 višja kot je sedajMrTwelveTrees napisal/-a:katere programe ?
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
resetiraj vmesnik.... sigurno jih imas na seznamu, samo mesto moras najdit
-
- Model
- Paket: Exyu iptv+Directtv+Verizon+Sky
Hmmm lahko napisemo mnenja naša kako to, da se kar dodajajo novi kanali zdaj ko je podjetje v stecaju in to vsi kanali od enkrat skupaj s sportklubom, ko toliko casa niso nasli skupnega jezika??
Jaz mislim , da sta samo dve moznosti.....
1) Ali so vrgli na vrhu vse karte v to, da bodo novi programi množično privabili nove naročnike in se je nekje nasel kak "višek" denarja
2) Ali pa je T2 bil na skrivaj prodan in smo dobili novega skrivnostnega lastnika,prišel je nov kapital ter se zgodilo tole in še več tega sledi in stem tudi napad na prvo mesto med operaterji v Sloveniji!
Kakorkoli že hvala za tole prijetno presenečenje T2!
Sedaj sigurno ostajam pri T2 zaenkrat, še več... ta vikend naročim iz t2 kluba na obroke 2 telefona zame in za ženo....da se mal posodobiva.....moja xperia arc s ze kaze tezave na ekranu....rumene lise...
Cheers!
1) Ali so vrgli na vrhu vse karte v to, da bodo novi programi množično privabili nove naročnike in se je nekje nasel kak "višek" denarja
2) Ali pa je T2 bil na skrivaj prodan in smo dobili novega skrivnostnega lastnika,prišel je nov kapital ter se zgodilo tole in še več tega sledi in stem tudi napad na prvo mesto med operaterji v Sloveniji!
Sedaj sigurno ostajam pri T2 zaenkrat, še več... ta vikend naročim iz t2 kluba na obroke 2 telefona zame in za ženo....da se mal posodobiva.....moja xperia arc s ze kaze tezave na ekranu....rumene lise...
Cheers!
"To Do is To Be" - Nietzsche
"To Be is To Do" - Kant
"Do Be Do Be Do" - Scooby Doo
"To Be is To Do" - Kant
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Zanimivo..včeraj jih ni bilo..zdej prižgal tv..moral potrdit uporabnika in kanali so vsi..včeraj 303 zdej 309MrTwelveTrees napisal/-a:resetiraj vmesnik.... sigurno jih imas na seznamu, samo mesto moras najdit
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
kmalu jih bo 400
Prej vrjetno so potekle ekskluzivne pogodbe ki jih je mel telemah.
cable guy napisal/-a:Hmmm lahko napisemo mnenja naša kako to, da se kar dodajajo novi kanali zdaj ko je podjetje v stecaju in to vsi kanali od enkrat skupaj s sportklubom, ko toliko casa niso nasli skupnega jezika??
Cheers!
-
- Model
- Paket: Exyu iptv+Directtv+Verizon+Sky
Saj Telemach ni imel exkluzive na nobenem tem programu.
Exkluziva je kot jaz vem na AXN, SYFY itd...
Exkluziva je kot jaz vem na AXN, SYFY itd...
"To Do is To Be" - Nietzsche
"To Be is To Do" - Kant
"To Be is To Do" - Kant
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Kaolikor jaz vem se je tole pripravljalo že v poletnih mesecih samo stečaj v avgustu je zadevo malo zabremzal. Čakam še AXN
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Še hujše, Telesmeh je lastnik SportKlubovcable guy napisal/-a:Saj Telemach ni imel exkluzive na nobenem tem programu.
...
kako že pravi Robert...predno
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Lastnik je. Ampak mora na profit gledat.
Koliko % gospodinjstev ima možnost Telemacha in T-2? Vsi zagotovo ne.
Oglaševalci pa tudi ne morejo mižat na eno oko in biti zadovoljni, da niso vidni na enem ne ravno minornem operaterju.
Koliko % gospodinjstev ima možnost Telemacha in T-2? Vsi zagotovo ne.
Oglaševalci pa tudi ne morejo mižat na eno oko in biti zadovoljni, da niso vidni na enem ne ravno minornem operaterju.
-
- Navdušenec
- Paket: 200/20
- Kraj: Kranj
hvala za nove Cinestar programe, samo zdaj že 309 hudiča kam gremo?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Res dolgo je trajalo, da smo prebili magično mejeo 300 zdaj pa res do 400
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Še HBO-je imamo zastonj do konca leta.
Je že kar precej nenavadno to ... po mojem bo kmalu prememba cene paketa XL HD za kakšen euro.... sam dodajat za obstoječo ceno, se tudi ne da ... Sportklubi, Cinestar, Animal HD, Discovery HD ....
Je že kar precej nenavadno to ... po mojem bo kmalu prememba cene paketa XL HD za kakšen euro.... sam dodajat za obstoječo ceno, se tudi ne da ... Sportklubi, Cinestar, Animal HD, Discovery HD ....