Splošna debata o TV programih
Re: Splošna debata o TV programih
Enako kot za Viasat HD.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Obveščamo vas, da s 1.5.2018 iz programske sheme umikamo Outdoor channel v SD in HD ločljivosti, vendar ga bomo nadomestili s kar tremi novimi programi:
Sundance HD - filmski program namenjen dokumentarnim, neodvisnim celovečernim filmom, svetovnim kinematografom in izvirnim programom, kot so novice o najnovejših dogodkih iz vsakoletnega festivala Sundance Film. Program bo na voljo v XL HD programski shemi.
JimJam – otroški TV program, namenjen predvsem predšolskim otrokom. Program bo na voljo v L in XL HD programski shemi.
ukrajinski TV program UA TV - nahajal se bo v L in XL HD programski shemi.
Ostanite na tekočem
Sundance HD - filmski program namenjen dokumentarnim, neodvisnim celovečernim filmom, svetovnim kinematografom in izvirnim programom, kot so novice o najnovejših dogodkih iz vsakoletnega festivala Sundance Film. Program bo na voljo v XL HD programski shemi.
JimJam – otroški TV program, namenjen predvsem predšolskim otrokom. Program bo na voljo v L in XL HD programski shemi.
Ostanite na tekočem
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: NEO C 1000/100 Telekom
- Kraj: SG
Sundance tv za mene osebno nezanimiv sem ga imel na telekomu in ga n isem gledal nikoli,zadeva brez podnapisov,Ua tv je pa tudi kar nekaj mogoče otroški program za otroke ostalo je navlaka,xsam da je nekaj.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
če že dodajajo kanale brez podnapisov kot butasti Telesmehovci in Telekomovci potem naj za začetek dodajo še BT Sport1 4k, BT Sport2 4k, BT Sport3 4k in še Sky Sportse... potem se pa ne bom nič več pritoževal obljubim pri Sveti Devici Mariji
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Jim Jam so dodajali toliko časa da so moji otroci odrasli.
pol bi moral pa zakupit visjo hitrost interneta( vsaj jaz ), da bi to furalo....sem imel moznost testirati bt sports in sky sports UHD....., samo kaj ko nisem smel nic drugega poceti na internetu istocasno....takoj mi je zacelo trokirati.....hehehe...webmaher napisal/-a:če že dodajajo kanale brez podnapisov kot butasti Telesmehovci in Telekomovci potem naj za začetek dodajo še BT Sport1 4k, BT Sport2 4k, BT Sport3 4k in še Sky Sportse... potem se pa ne bom nič več pritoževal obljubim pri Sveti Devici Mariji
Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Hja če so odrasli, pa bodo zdaj gledali kaj za odraslekitl napisal/-a:Jim Jam so dodajali toliko časa da so moji otroci odrasli.
- Lorem Ipsum
- Model
Kaj pa Mezzo Live HD?MrTwelveTrees napisal/-a:Obveščamo vas, da s 1.5.2018 iz programske sheme umikamo Outdoor channel v SD in HD ločljivosti, vendar ga bomo nadomestili s kar tremi novimi programi:
Ostanite na tekočem
Nisem zasledil, če ste že predlagali, da bi imel TV3 HD zdaj, ko je F1 na tem programu časovni zamik in tudi da bi dodali AMC HD sedaj ko sta 2 zanimivi seriji Into the Badlands in Fear the Walking Dead, da bi bilo temo lepšo videt.
Into the Badlands je odlicna serija....sem pogledal ze cisto vse dele kar jih je zunaj, ampaj v 4K...jaz zmeraj gledam najvisje mozno kvaliteto....
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Zakaj je sploh dodan kanal Sundance HD če nima podnapisov ne časovnega zamika, to je neuporabno.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Verjetno poceni roba , za številko bo pa le...
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
TS mogoče še pride, včasih se pojavi z zamikom, angleško pa smo se nekateri naučili in ne rabimo podnapisov.MrTwelveTrees napisal/-a:Zakaj je sploh dodan kanal Sundance HD če nima podnapisov ne časovnega zamika, to je neuporabno.
Plačaš 100, dobiš 90.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Nekateri ste se naučili za druge vam pa dol visi. Tipični slovenski stavek.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Ne natolcuj! Povedal sem samo, da program, ki nima slovenskih podnapisov, zato še ni neuporaben.
Sundance je čisto uporaben za vse, ki znamo angleško, logika, da so uporabni samo programi s slovenskimi podnapisi, je zgrešena. Posebno ker angleščina ni eksotičen jezik, ki bi ga v Sloveniji znalo samo par ljudi. Pa tudi če bi bila: v shemi je par sto programov, tudi če nimajo slovenskih podnapisov, so programi v angleščini, nemščini, francoščini, hrvaščini, … dobrodošli.
Ali pa naj t2 iz sheme pomeče vse, kar ni v slovenščini ali nima slovenskih podnapisov? S HRT na začetku in CNN na koncu?
Sundance je čisto uporaben za vse, ki znamo angleško, logika, da so uporabni samo programi s slovenskimi podnapisi, je zgrešena. Posebno ker angleščina ni eksotičen jezik, ki bi ga v Sloveniji znalo samo par ljudi. Pa tudi če bi bila: v shemi je par sto programov, tudi če nimajo slovenskih podnapisov, so programi v angleščini, nemščini, francoščini, hrvaščini, … dobrodošli.
Ali pa naj t2 iz sheme pomeče vse, kar ni v slovenščini ali nima slovenskih podnapisov? S HRT na začetku in CNN na koncu?
Plačaš 100, dobiš 90.