Telekom
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Idrija
Re: Telekom
Seveda. Ampak po moje so te politike popolnoma zgrešene. Zakaj ne bi delali na dolgoročnem zadovoljstvu stalnih odjemalcev (naraščajoči popusti glede na število let zvestobe, kot npr. pri zavarovanju avtomobila, pa na obseg storitev (internet, tv, mobilne številke)), pa hkrati akcije za nove naročnike, z nekaj manj popusta, a dovolj mikavne za preklop, sploh s perspektivo cenejše naročnine ob zvestobi v prihodnje? Pa poudarek na kakovosti storitev, izboljšavah? Saj ni tako zapeteno.
Mogoče sem pa samo jaz čuden. Ampak mislim si, da menjava ponudnika za večino ljudi ni prijetna.
Mogoče sem pa samo jaz čuden. Ampak mislim si, da menjava ponudnika za večino ljudi ni prijetna.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Tehtnica
na eni strani A1 ki ponuja najnižje cene za obstoječe in nove naročnike tudi brez vezave
na drugi strani T2 ki ponuja dobre popuste samo za obstoječe naročnike
A1 najbrž dobiva več naročnikov ki ne gledajo na kvaliteto in jih zanima največ cena
T2 pa računa na naročnike da ne prekinejo po dveh letih, ker ne gledajo toliko na denar.
Kje je Telekom tukaj ? Bližje T2 kot A1 (kar se tiče popustov za obstoječe naročnike)
na eni strani A1 ki ponuja najnižje cene za obstoječe in nove naročnike tudi brez vezave
na drugi strani T2 ki ponuja dobre popuste samo za obstoječe naročnike
A1 najbrž dobiva več naročnikov ki ne gledajo na kvaliteto in jih zanima največ cena
T2 pa računa na naročnike da ne prekinejo po dveh letih, ker ne gledajo toliko na denar.
Kje je Telekom tukaj ? Bližje T2 kot A1 (kar se tiče popustov za obstoječe naročnike)
-
- Faca
A t-2 da ponuja popuste za obstoječe naročnike? Ko sem se pred letom dni odločal, je bilo možno dobiti 10% na redne cene paketov (pri t-2 sem bil pred tem 14 let, skoraj od začetka). Novi naročniki pa cca 50%, če se prav spomnim. Pa sem bil poleg oranžnega diamanta HBO pripravljen še prenesti 5 mobilnih številk iz TS k t-2. Če bi dobil enak popust kot novi naročniki, bi bil t-2 celo par evrov cenejši od TS in ne bi nikoli zamenjal. Pa se ni dalo.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Se da izpogajat popust v poslovalnicah.
-
- Faca
V našem kraju poslovalnice že nekaj časa ni, zato sem se pogajal preko elektronske pošte. Mogoče bi osebno lahko izpogajal kaj več, ampak dvomim, da bi dobil enak popust kot novi naročniki.
- Carcosa
- Znanec
- Paket: Oranžni Diamant HBO FTTH
Iste zgodbe, tole meji že na dogodivščine iz bazarjabanditbanger napisal/-a: ↑14. Dec 2023 ob 14:49V našem kraju poslovalnice že nekaj časa ni, zato sem se pogajal preko elektronske pošte. Mogoče bi osebno lahko izpogajal kaj več, ampak dvomim, da bi dobil enak popust kot novi naročniki.
-
- Faca
Sam sistem je nelogičen - namesto, da bi operaterji nagrajevali zvestobo s popusti, si med seboj kradejo tistih nekaj odstotkov uporabnikov, ki na podlagi tega menjajo. Dobijo nekoga za dve leti, nato pa ga izgubijo. Svašta.
Medtem je Neo še vedno obup, zdaj se ob prekinitvi ogleda oddaje za nazaj le-ta navadno sploh ne pojavi v seznamu “nadaljuj z ogledom”, čeprav se v opisu pokaže ustrezen gumb. Prvošolčki.
Medtem je Neo še vedno obup, zdaj se ob prekinitvi ogleda oddaje za nazaj le-ta navadno sploh ne pojavi v seznamu “nadaljuj z ogledom”, čeprav se v opisu pokaže ustrezen gumb. Prvošolčki.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Kako je zdaj z IPji na Telekom priključku, se menjajo vsak dan ? Ali so enaki ? (če ne naročiš statike)
-
- Model
- T-2: Še nimam
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Isti IP imaš dokler ne restartaš modema..
- MrTwelveTrees
- Moderator
Pa če resetiraš modem / zmanjka štroma vedno dobiš drugi ip, ali lahko tudi istega ?
-
- Starešina
- Paket: TV
- Kraj: Ljubljana
Ko je prekinitev povezave z centralo dobiš drugega, če ni prekinitve je isti.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Na klicnem centru od Telekoma, pa pove da lahko dobiš nazaj tudi obstoječi ip če je prost.