chat
Re: chat
Jaz bi pa nekaj vprašal?Malkec napisal/-a:Kolikor je meni znano, se snema.
Recimo, da telefonske pogovore snemate oz. naj bi operaterji vsako prijavo MORALI vnesti v sistem... Ko kličeš naslednjič ti pravijo: Ja gospod, vi pa to prvič prijavljate!
Drugi problem, ki ga vidim s HDjem pa je, da ko je po 10x klicih nekdo končno le vnese tvojo prijavo v sistem in ti zagotovil, da bo tehnik prišel na dom v roku dveh dni, tega po dveh mesecih ni in in od nikoder?
Ali mi lahko kdo razloži zakaj prihaja do takšnih in podobnih felerjev?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- pack
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
- Kraj: Trzin
Malo "kontrole" bi lahko uvedli že samo z delovnimi mesti. T-2 bi pač moral voditi evidenco, kdaj in kateri operater dela na določenem delovnem mestu, le-ta pa bi se javljal v stilu "T-2 tehnična podpora, delovno mesto 12 (I wish), prosim." Tukaj na forumu bi pa lahko zbirali pohvale in pripombe v stilu: "22.11. ob 13:30, delovno mesto 10, ful prijazna operaterka!
Škoda je takšne predloge zbirat tukaj, ker ti T-2 uradniki samo arogantno odvrnejo, daje to samo neuradni forum!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Vse opombe in pripombe pa so zelo dobrodošle. Lahko me o kakršnikoli pohvali (ali težavi/graji) kontaktirate tudi preko zasebnega sporočila ali po el. pošti.mitja_i napisal/-a:Vsi operaterji so se dolžni predstaviti že na samem začetku klica in vsi lahko posredujejo še št. delovnega mesta.
Ali bi kdo na tole odgovoril, ali se boste še naprej (ne)spretno izmikali odgovorom!?Cobane napisal/-a:Jaz bi pa nekaj vprašal?
Recimo, da telefonske pogovore snemate oz. naj bi operaterji vsako prijavo MORALI vnesti v sistem... Ko kličeš naslednjič ti pravijo: Ja gospod, vi pa to prvič prijavljate!
Drugi problem, ki ga vidim s HDjem pa je, da ko je po 10x klicih nekdo končno le vnese tvojo prijavo v sistem in ti zagotovil, da bo tehnik prišel na dom v roku dveh dni, tega po dveh mesecih ni in in od nikoder?
Ali mi lahko kdo razloži zakaj prihaja do takšnih in podobnih felerjev?
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
glede česa si dezinformiran? snemanja ali to da se še zmeraj dogajajo taki banalni felerji npr. da čakam na meritve 4 mesece, da mi pravijo da mi vse ok dela in da nič ne prijavljam napako itd...