Ufff koliko me je pa tale novica
prvo se hvalijo, da pri njih v letu 2017 ne bo mrka ProPlus kanalov. Kot, da me ta informacija zanima
in zdaj vidim, da me bo ta info stal celih 5€ (3€ za ProPlus + 2€ za sestavo SMS-a, ipd., ali pa 5€ kar takoj, zakaj bi še enkrat dražili naslednje leto
).
Na FB berem T-2 odgovore, povzetek je kratek. T-2, nas uporabnike, razume (pohvalno in kaj bodo naredili???).
Na ostalih paketih dobijo neke tolažilne "nagrade", "diamantovci" pa .... ker je to seveda premium paket, še to bi rabil doplačat. Ja zaradi tega smo velika večina šli na ta paket zanimiva ponudba za zanimivo ceno. Zdaj pa se tako kot pri gradbenih situacijah vsem znanih gradbišč, pojavljajo aneksi. Dobavitelj draži storitev, operater ne zmore več tega bremena in zaračuna to končnemu uporabniku. A mi, ki smo loaded pa dajmo še malo dodat, da bodo lahko še delali.
Brez dodatkov, ker imamo že vse. No tukaj se bi dalo še vedno kaj dodat, to jih ne bi stalo verjetno nič kaj več kot jih sedaj (Horizont shramba, mobilni internet, snemanje HD kanalov, ...)
Sorry Helpdesk - porazno, tehnična služba - porazno, edino kar deluje je komerciala (nategunstvo do konca, to znajo
)
Slaba kvaliteta storitev, slaba slika, problemi vseskozi in zdaj oni to še dražijo.
Umikanje Proplusa iz shem, ne gre in to ne za to ker ProPlus ne dovoli, ampak ker se niso znali iz pogajat. Imajo jajca priznam, ko se borijo za obstoj (prisilke, stečaj), tukaj pa čista flegma. Čeprav so imeli vse niti v svojih rokah.