Prilagoditev ponudbe in cen z dnem 1.3.2017
Re: Prilagoditev ponudbe in cen z dnem 1.3.2017
verjetno res.
Še en predlog z moje strani. Tole bi bil celo pripravljen extra plačat.
Naj T-2 naredi TV paket po meri:
- maks št. izbranih kanalov 30
- izbiraš lahko vse, kar imajo v ponudbi
pa se bom verjetno hiter zbudil......
Še en predlog z moje strani. Tole bi bil celo pripravljen extra plačat.
pa se bom verjetno hiter zbudil......
T2 tako kot mora biti.
Lep pozdrav.
Mene pa zanima, kaj se je zgodilo z vsemi tistimi paketi, ko si lahko vzel samo internet ali pa internet in telefon itd.? Zakaj tega ni več?
Mene pa zanima, kaj se je zgodilo z vsemi tistimi paketi, ko si lahko vzel samo internet ali pa internet in telefon itd.? Zakaj tega ni več?
- albrehti
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: T-3 GIGA - VDSL
- Kraj: Žiri
Če T-2 ne bo ukrepal v skladu s sklepom agencije, pomeni, da ni nič boljši od PRO PLUSa, če že ne pihata v isti rog.cslesce napisal/-a:http://www.varstvo-konkurence.si/si/ost ... sklep_111/
Ivan
└---┬-x-┬----┘
└---┬-x-┬----┘
- Butalc
- Znanec
- Paket: Letalska baza na optiki :)
In potem svizec zavije čokolado
Toku toku tokulelele tokulelele tokulelele toku ...
Pomoje bi se glede tega težko dogovorili s ponudniki TV vsebin. Se je pa potrebno zavedati, da bi bila v tem primeru za posamezen program precej višja cena. Ni še trg tako daleč, so takšni in drugačni pogoji.Junke napisal/-a:
So še paketi, zakaj ne? Kaj točno imaš v mislih? Lahko naročiš npr T3 MEGA, brez S sheme. Ali pa paket, samo NET in MOBIL.enigma77 napisal/-a:Lep pozdrav.
https://www.t-2.net/paketi/t2-netmobil-0
kok casa imamo za odjavo paketa brez penalov?
mislim kera svinjarija, od zacetka t2 imamo prikljucek na dveh lokacijah, na vsaki se mesecno placuje 50+ eur in sedaj ta svinjarija s 5 eur povisanjem.
ceprav sem rekel da na siol nikoli vec, je tole taka svinjarija da t2 hvala lepa za sodelovanje in se vidimo.. verjetno nikoli vec.
mislim kera svinjarija, od zacetka t2 imamo prikljucek na dveh lokacijah, na vsaki se mesecno placuje 50+ eur in sedaj ta svinjarija s 5 eur povisanjem.
ceprav sem rekel da na siol nikoli vec, je tole taka svinjarija da t2 hvala lepa za sodelovanje in se vidimo.. verjetno nikoli vec.
ok, hvala. se pravi do konca februarja.
Lahko morda tole bolj konkretno opišeš?sleby napisal/-a:... je tole taka svinjarija da t2 hvala lepa za sodelovanje in se vidimo.. verjetno nikoli vec.
Lahko bolj konkretno opises zakaj so se cene dvignile?
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
No jaz imam tole zadevo že 5 let uradno. Včasih SLO ni bila problem za naročit, zdaj pa je, no stare uporabnike so pustili tudi v SLO. Imajo celo ORF in RAI Kanale v HD verziji, pa Plant TV HD itd ..... Zanimivo, da je slika zelo kakovostna in dela časovnih zamik 7 dni na vseh kanalih, tudi na Sportklubih HD, 1, 2, 3..g33k napisal/-a:"Da, našu uslugu možete koristiti bilo gde u svetu, osim na teritoriji bivših jugoslovenskih republika."
No tudi ta plartforma ima istega lastnika kot Telemach.
Zadnjič spremenil d_g, dne 2. Feb 2017 ob 00:49, skupaj popravljeno 3 krat.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Žal je T-2 v zadnjem času kar precej zaostal tudi v ponudbi HD programov glede na Telemach in Telekom, žal... no mal se popravljam, smo danes dobili nov program Koroška TV HDmikrohard napisal/-a:Žal cena ni več tako izjemno konkurenčna, kot si oni predstavljajo. Že prej je bil komaj konkurenčen Modremu paketu... sedaj je pa težko rečemo, da je konkurenčen (na Telekomovi GPON optiki seveda).
Je dosti napisanega na forumu glede tega, niso pa dvignili cen samo na T-2, ampak več ali manj vsi operaterji.sleby napisal/-a:Lahko bolj konkretno opises zakaj so se cene dvignile?
In kakšen odgovor bo T2 na AVK poslal, če ga sploh bo ?
T2, vaši naročniki zahtevamo, da za POP TV programe izdelate samostojen paket, ker ne želimo teh programov v prisiljeni shemi, kdor pa želi naj jih tudi plača
T2, vaši naročniki zahtevamo, da za POP TV programe izdelate samostojen paket, ker ne želimo teh programov v prisiljeni shemi, kdor pa želi naj jih tudi plača