Tržni delež mobilnih operaterjev (Q4 2008)
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Re: Tržni delež mobilnih operaterjev (Q4 2008)
@ mark: Glede telefonov maš prav glede brandanja in zaspaman. Najbolj na živce mi gre vodafone software na fonih. Sam kaj ko mate samo nokije, kje so kaki SE, samsungi in ostala jajca
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
MadPanter, ti še nisi pri nas na Mobilni, ne? Škoda, ker bi ti sicer dal eno testno zadevo te dni...
Optika 100/10
Dej jo potem meni... ne se samo hvalit!Navadni Nimda napisal/-a:MadPanter, ti še nisi pri nas na Mobilni, ne? Škoda, ker bi ti sicer dal eno testno zadevo te dni...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Še men še men še men!
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
Sej, vse samo za nove stranke, da jih privleče, za stalne pa nič
Trolling is a art.
-
- Starešina
Dobiš, če imaš UMTS telefon in T-2 anteno v bližini kjer si.Cobane napisal/-a:Dej jo potem meni... ne se samo hvalit!Navadni Nimda napisal/-a:MadPanter, ti še nisi pri nas na Mobilni, ne? Škoda, ker bi ti sicer dal eno testno zadevo te dni...
Optika 100/10
-
- Starešina
Tole je samo za obstoječe stranke. Tiste, ki še niso pri T-2, ne morejo testirati T-2 storitev na svojih obstoječih accountih.buneech napisal/-a:Sej, vse samo za nove stranke, da jih privleče, za stalne pa nič
Bomo dali tudi tebi, če imaš UMTS telefon, account pri T-2 in če je kje v bližini T-2 antena.celloak napisal/-a:Še men še men še men!
Optika 100/10
In testirala se bo mobilna TV. Imam prav?
Lithium
Lithium
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa bomo dobil?
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Točko 2 se da hitro (predčasno) zagotoviti ob pravi spodbudi!Navadni Nimda napisal/-a:Bomo dali tudi tebi, če imaš UMTS telefon, account pri T-2 in če je kje v bližini T-2 antena.
A potem, če imaš vse, dobiš testno storitev v uporabo? Daj pol še meni
Za "nove" stranke sem mislil, ima account pri T-2, vendar ne Mobilno.Navadni Nimda napisal/-a:MadPanter, ti še nisi pri nas na Mobilni, ne? Škoda, ker bi ti sicer dal eno testno zadevo te dni...
Trolling is a art.
-
- Starešina
Telefonov (vsaj zaenkrat) ne subvencioniramo, prodajamo jih le kot izdelek na obroke. Denar, ki bi ga porabili za subvencioniranje telefonskih aparatov raje porabimo za gradnjo omrežja. Edina spodbuda, ki jo vidim je, da človek sam sodeluje v testiranju novih aplikacij. Tako dobimo feedback glede delovanje aplikacije na posameznih vrstah mobilnih naprav in na posameznih regijah v Sloveniji. Ko bomo širše v Evropi, pa še na širšem področju.roCkY napisal/-a:Točko 2 se da hitro (predčasno) zagotoviti ob pravi spodbudi!Navadni Nimda napisal/-a:Bomo dali tudi tebi, če imaš UMTS telefon, account pri T-2 in če je kje v bližini T-2 antena.
Optika 100/10
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Se nismo čist razumeli. Politika glede aparatov T2 mi je jasna odkar ste se pojavili s ponudbo. Kaj si o "prostem" trgu v SLO mislim pa sem snoč povedal.
Ker me razne novotarije zanimajo in nekaj ponujaš (tudi sam sem pomislil v zgoraj omenjeno smer) se kot (bodoči frišrn) naročnik z veseljem priključim občasnemu testiranju novotarij v kolikor je to mišljeno saj se nisi dovolj razjasnil.
Ker me razne novotarije zanimajo in nekaj ponujaš (tudi sam sem pomislil v zgoraj omenjeno smer) se kot (bodoči frišrn) naročnik z veseljem priključim občasnemu testiranju novotarij v kolikor je to mišljeno saj se nisi dovolj razjasnil.
Blizu bazne postaje kot, da loviš bazno postajo ali, da jo vidiš skozi okno bivališča?
Trolling is a art.