Radijske postaje - predlogi
Re: Radijske postaje - predlogi
Končno dočakal.Vortex napisal/-a: ↑14. Apr 2021 ob 11:57Moj Predlog: Irish Country Music radio - http://46.28.49.164:7502/.
Lp
Vse pohvale za dodan radio Today's country
"Today's country" samo vrti krogec
Malo prej sem preveril pa ga ne najdem. Je samo osnovni Gold FM ampak ta je bil že prej..
Kanal Gold FM je dejansko na 78 mestu in je novo dodan od 16.9. dalje. Odstranil se je pa že dlje časa nedelujoč Radio Xheti.
Vsebina je ista kot preko spleta na kanalu Gold AAC. Na voljo preko spleta so pa še tile:
1. GOLD AAC
2. Gold ROCK
3. Gold PARTY
4. Gold EASY
5. Gold (S)ex Yu
6. Spice
Vsebina je ista kot preko spleta na kanalu Gold AAC. Na voljo preko spleta so pa še tile:
1. GOLD AAC
2. Gold ROCK
3. Gold PARTY
4. Gold EASY
5. Gold (S)ex Yu
6. Spice
...tega označenega z rdečo sem imel v mislih če se daTHJ napisal/-a: ↑21. Sep 2022 ob 09:38Kanal Gold FM je dejansko na 78 mestu in je novo dodan od 16.9. dalje. Odstranil se je pa že dlje časa nedelujoč Radio Xheti.
1. GOLD AAC
2. Gold ROCK
3. Gold PARTY
4. Gold EASY
5. Gold (S)ex Yu
6. Spice
Ne najdem delujočega vira.ježek napisal/-a: ↑14. Okt 2022 ob 14:31...tega označenega z rdečo sem imel v mislih če se daTHJ napisal/-a: ↑21. Sep 2022 ob 09:38Kanal Gold FM je dejansko na 78 mestu in je novo dodan od 16.9. dalje. Odstranil se je pa že dlje časa nedelujoč Radio Xheti.
1. GOLD AAC
2. Gold ROCK
3. Gold PARTY
4. Gold EASY
5. Gold (S)ex Yu
6. Spice
Sem opazil da je tudi meni prenehal delovati v aplikaciji. Očitno je težava v sameme viru..
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Radio Velenje se očitno ločil od Veseljaka: http://212.18.39.42:8000/radiovelenje.mp3