Router

Vse o T-2 internetu

Re: Router

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 13. sep 2017 ob 15:30

Sem klical na tehnično pomoč in pravijo,da ne rabijo kaj spreminjat v innboxu in da zadeva mora delat brez spreminjanja namembnosti porta in seveda tudi dela bp.
krepki45
Faca
 
Prispevkov: 186
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Router

OdgovorNapisal/-a slovenija » 16. sep 2017 ob 07:56

Jaz sem si nabavil v Nemčiji Fritzbox 7390 in bi zdaj rad ta router uporabljal.
Tam lahko prijavim telefon Fritzfon in to je to.

Zdaj pa rabim pomoč kako da mi da zadeva zalaufa?
slovenija
Novinec
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 12. sep 2017 ob 18:03
T-2: Že imam

Re: Router

OdgovorNapisal/-a gregax » 1. okt 2017 ob 19:15

Imam problem z routerjem ASUS wl520gc. Ko preko njega gledam ip televizijo mi preko routerja wifi ne dela. Ko ne gledam mi na routerju wifi spet dela. Gledam nastavitve v routerju in jih spreminjam pa mi še ni uspelo, da bi delalo oboje. Kakšna rešitev? Hvala
gregax
Novinec
 
Prispevkov: 16
Pridružen: 23. feb 2017 ob 13:49
T-2: Že imam
Paket: optika

Re: Router

OdgovorNapisal/-a Grujo » 28. okt 2017 ob 00:35

Živjo ekipa.

Imam problem. Na računalniku mi piše da je internetna povezava vzpostavljena, vendar internet mi na računalniku ne deluje (razen nogomania.com in še par strani, za 99% ostalih pa mi napise "This site can’t be reached, DNS address could not be found". Prav tako mi ne deluje wi-fi.

Deluje pa mi dropbox.

Moj router je Asus RT-N10E. V čem bi lahko bil problem?

Hvala za vsakršno pomoč.
Grujo
Znanec
 
Prispevkov: 67
Pridružen: 12. okt 2008 ob 13:01
T-2: Že imam
Paket: VDSL//Internet 10/2MB;TV;TEL

Re: Router

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 25. dec 2017 ob 09:22

Slika
Čemu služijo te nastavitve?
krepki45
Faca
 
Prispevkov: 186
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Router

OdgovorNapisal/-a atepej » 25. dec 2017 ob 09:32

Če bi bil na gPON (BRO) bi noter vnesel VLAN za IPTV, pa bi lahko dal STB gor - nekaj takšnega ima RejZoR.
Slika Slika
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2863
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA - Optika

Re: Router

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 25. dec 2017 ob 09:35

A zdaj mi pa ne koristi kaj,ko sem na LLU optiki?
krepki45
Faca
 
Prispevkov: 186
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Router

OdgovorNapisal/-a atepej » 25. dec 2017 ob 11:44

In kaj bi pridobil s tem, innbox ti ostane.
Slika Slika
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2863
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA - Optika

Re: Router

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 25. dec 2017 ob 12:24

Ne mislil sem,da bi preko routerja lahko imel iptv na računalniku,ker imam en kabel na switch pa potem gor račulanik,tv,atv hišni kino,sem nislida bi lahko na switch še box priklopil in imel na računalniku iptv.
krepki45
Faca
 
Prispevkov: 186
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Router

OdgovorNapisal/-a svizc » 30. dec 2017 ob 16:53

Rabil bi pomoc in sicer router TL-WR740N, v omrezju imam RPI3 z serverjen na njem je wordpress stran. Stran je normalno dosegljiva vsem napravam lokalno, pri port forwardingu odpiranje portov za Virtual server pa mi nikakor ne rata usposobit da bo stran dosegljiva v spletu. Nekaj sem ze spraseval po ostalih forumih vendar ne pridem do resitve. Naj bi bila nekaj celo scena v t2 varnostnem paketu vendar je ta "nizka varnost".

Prilagam sliko kako imam odprte porte. RPI-ju sem v omrezju dolocil staticni IP 192.168.1.102


Slika

Firmware routerja je stock...
Slika
svizc
Uporabnik
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 17. mar 2006 ob 18:21
T-2: Že imam
Paket: T4 200/20

Re: Router

OdgovorNapisal/-a oyoy » 30. dec 2017 ob 18:01

Imaš Innboxa? Si odprl dostop za port 80 do tvojega routerja oz. ali imaš bridgean port na Innboxu, na katerega je povezan tvoj router?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1297
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Router

OdgovorNapisal/-a svizc » 31. dec 2017 ob 13:01

Oprosti ker se blamiram, ampak kako naj izvem ce imam Innbox-a? V kleti imam MiLAN MIL-SM801G switch predvidevam da, na njega pa so priklopljeni seveda telefonija, televizije in seveda TL-WR740N za internet... Verjetno najbolje da poklicem kar direktno na T-2 in povprasam kako je z tem?
Slika
svizc
Uporabnik
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 17. mar 2006 ob 18:21
T-2: Že imam
Paket: T4 200/20

Re: Router

OdgovorNapisal/-a oyoy » 31. dec 2017 ob 13:08

če imaš milana, potem vse, kar sem napisal, odpade. glede na to, da imaš v profilu navedeno linijo 200/20 sem predvideval, da imaš opremo, ki ima več kot 100 mbit porte.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1297
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Router

OdgovorNapisal/-a svizc » 31. dec 2017 ob 13:19

Sepravi mi ostane najbolje da poklicem direktno na T-2 in povprasam? TL-WR740N pa je ce se ne motim oprema prav od njih ane?
Slika
svizc
Uporabnik
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 17. mar 2006 ob 18:21
T-2: Že imam
Paket: T4 200/20

Re: Router

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 17. mar 2018 ob 09:17

ok presel bom pocasi iz vdslja na ftth
pa imam trenutno od t-2 tp link router ki ga je potrebno na 3 dni resetirat
a obstaja kak dober router z giga porti ki ima moznost instalacije dd wrt za 80 do 100 evrov
oz katerega predlagate da bi si kupil da zmore oranzni diamant hitrost

hvala
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 126
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Internet

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov