VDSL 2

Vse o T-2 internetu
Odgovori
T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Nov 2007 ob 19:18

Mau boš ša še počakal - baje pa bo malo močneje. Bomo videli, nič ne vem iz prve roke, ker nihče še ni videl tega v akciji, ampak samo določene specifikacije. Pol bo pa še nekaj cajta testiranje. Do takrat imaš stabilno povezavo, kar je najpomembneje!
Optika 100/10

Uporabniški avatar
zlatorog
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:21
T-2: Že imam
Paket: TV - 4/512 - VoIP 2x
Kraj: Ankaran

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a zlatorog » 8. Dec 2007 ob 22:55

Halooo modem VDSL2 za nadgrandnjo kliče. Linija zanič? Bo kdaj novi firmware?
bolje biti pijan, nego star....

Uporabniški avatar
zlatorog
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:21
T-2: Že imam
Paket: TV - 4/512 - VoIP 2x
Kraj: Ankaran

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a zlatorog » 19. Dec 2007 ob 22:28

zlatorog napisal/-a:Halooo modem VDSL2 za nadgrandnjo kliče. Linija zanič? Bo kdaj novi firmware?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? HALOOO?????????????????????????????????????????
bolje biti pijan, nego star....

NOD 32
Navdušenec
Prispevkov: 523
Pridružen: 1. Avg 2007 ob 09:28
T-2: Že imam
Paket: 10/2 + IPTV + IPTEL
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a NOD 32 » 21. Dec 2007 ob 07:28

zlatorog napisal/-a:
zlatorog napisal/-a:Halooo modem VDSL2 za nadgrandnjo kliče. Linija zanič? Bo kdaj novi firmware?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? HALOOO?????????????????????????????????????????

Kateri modem maš (sv2m 101 ali sv2m 104)
Na T-2 sem spravil že 1250 uporabnikov :cool:

Uporabniški avatar
zlatorog
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:21
T-2: Že imam
Paket: TV - 4/512 - VoIP 2x
Kraj: Ankaran

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a zlatorog » 24. Dec 2007 ob 21:29

Imam SV2M 101. Ali je SV2M 104 boljši? Kakšne izkušnje imate z enim in drugim?
bolje biti pijan, nego star....

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 24. Dec 2007 ob 21:33

Ne boš dobil poboljšanja linije še kar nekaj časa. Pri tebi je osnovni problem katastrofalna parica in se tega še s tako dobro tehnologijo ne da izboljšati.
Optika 100/10

ozzy
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 6. Jan 2008 ob 19:30
T-2: Že imam
Paket: 10/4

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a ozzy » 6. Jan 2008 ob 19:39

heh...bedarija...
hotu sem iz paketa 10/4 (vdsl1) it na 20/4 (bi bil potreben vdsl2) ampak v tem primeru bi se mi UL prepolovil in bi bilo max možno samo 2mbit čeprav zdaj funkcionira BP na V1 z 4 mbit.
tehnik mi je povedal, da v primeu če vzameš V2 se ti UL po pravilu prepolovi. zame je uvedba V2 s tega stališča bedarija, saj funkcionira koker treba samo do 500m in je samo za srečneže. je pa ras, da bi lahko na V2 mel skoraj 40mbit DL.

Poleg tega pa sploh nimajo 20/2 paketa in bi mogu furat 20/1....Še ena t-2 jeva bedarija pri paketih...pri 10mbit hitrostih je izbire veliko pri 20 pa samo dve...In 20/4 je samo za tiste najbližje centrali.

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 6. Jan 2008 ob 20:44

ozzy jaz imam VDSL2 sem oddaljen 860 metrov od centrale in se mi modem sinhronizira 30/4 prej na VDSL1 16/3.5 tak da ni rečeno da boš glih imel prepolovljen upload.

cober
Faca
Prispevkov: 108
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 17:02
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 - 3xTV - PSTN
Kraj: Lucija

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a cober » 6. Jan 2008 ob 21:05

VDSL1: 12mbit/3 sinhronizacija..
VDSL2: 15mbit/1 sinhronizacija..
:? :? :?
Slika <- čakal 240dni.

Uporabniški avatar
scythe
Znanec
Prispevkov: 85
Pridružen: 2. Okt 2006 ob 10:32
T-2: Že imam
Paket: 10/1+TV+ IP telefonija
Kraj: Celje

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a scythe » 8. Jan 2008 ob 13:05

Kdaj pride nov firmware za VDSL2?
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3096
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a Mark » 8. Jan 2008 ob 22:01

VDSL2 ni samo za tiste blizu centrale! Najbolj so ga potrebni tiste stranke preko 1,5 km dolžine parice! Vendar takšnih hitrosti seveda ni za pričakovati!

came2die
Model
Prispevkov: 229
Pridružen: 1. Nov 2006 ob 17:55
T-2: Že imam
Paket: 20/1, telefon
Kraj: Kranj

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a came2die » 10. Jan 2008 ob 17:36

Mal čez 2km... Sinhronizacija 20/1, zarad neznanih razlogov dela 15/1. Če je parica ql je skor vse ql :P
Slika--> čakal 333 dni

Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 15:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a toni » 11. Jan 2008 ob 18:06

NN, se je zadnje čase kaj spremenilo glede VDSL2. Zanima me glede mojga UL, če se ga da kaj povečat :mrgreen: . Nisem zadnje 3 mesece nič tečnaril okol tega pa ne vem če ste mogoče kaj nadgrajevali :mrgreen:
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 11. Jan 2008 ob 18:17

Ne! Nobenih drastičnih sprememb ni za pričakovati v kratkem.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: VDSL 2

Odgovor Napisal/-a oyoy » 11. Jan 2008 ob 18:20

niti tistega upgradeja za modeme, predvidenega jeseni 2007?
Slika
Slika

Odgovori