Nedelujoče spletne strani

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 24. Nov 2018 ob 12:59

@Bayern1 Preko t2 priključka? :hmm:

voyager2
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 24. Nov 2018 ob 13:08

Meni tudi preko T-2 ne dela, čez telekom optika pa deluje. Razlika je da pri t-2 pridem do cloudflare HR, pri telekomu pa DE. Pomoje bo bolj tam nekje problem

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 150
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 24. Nov 2018 ob 13:20

Hja.. Nemci so zanesljivi.. naši južni sosedi pa malo manj.. :lol: :owned:

Bayern1
Guru
Prispevkov: 937
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 24. Nov 2018 ob 14:44

hiberleaf napisal/-a:@Bayern1 Preko t2 priključka? :hmm:
da, preko T-2....je pa res da sem sel gor s telefonom preko lokalne wi-fi mreze.....ce ima to kaksen vpliv pa ne vem....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1272
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a Skorc » 24. Nov 2018 ob 15:18

Seveda, da nima nobenega vpliva. Navzven se predstaviš z naslovnim prostorom iz T-2 domene. V mojem primeru (Telemach-ov naslovni prostor) pa se zadeva ustavi na Dunaju. Pač tako poteka routing.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 493
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Nedelujoče spletne strani

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 24. Nov 2018 ob 16:17

hiberleaf napisal/-a:http://www.isitdownrightnow.com -> Error 522 (Connection timed out) preko t2 net priključka (na mob. podatkih od TS stran deluje normalno)
Slika
Ima še kdo ta problem?
Ja, meni isto javi. Pravkar probal.

Odgovori