Izpadi

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a toni » 29. Okt 2007 ob 23:51

Konec meseca se približuje pa zgleda da so zalogo moči že pokurl :mrgreen: :mrgreen: . Tud v NM nekaj štrajka
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

Uporabniški avatar
bsoft
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 14:14
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 4/512+ telefonija x+iptv
Kraj: Šenčur

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a bsoft » 29. Okt 2007 ob 23:57

Sam res, tole je k avto z minimalno becina u kestel, cuka, pa gre, se ustau, pa spet maul....... sam tak auto ni doug u garaž....
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3078
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Mark » 30. Okt 2007 ob 01:46

OrionLady napisal/-a:Baje je prislo na gorenjskem do ene tehnicne napake,baje ze popravljajo in baje bomo back online v roku ene ure

(ampak brskanje po netu prek mobitela je popolnoma neclovesko)
So ble težave na gorenjskem, večinoma v kranju... TV pa telefon pa je deloval!

weby
Navdušenec
Prispevkov: 554
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a weby » 30. Okt 2007 ob 09:46

No, tut v Škofji Loki 1 uro ni delal, potem pa kakšne pol ure tako, počasi, pa še to, če si imel srečo da je sploh delalo.

Ampak ni panike, važno da zdej dela :)
Slika <-- Čakal 33 dni

jery
Model
Prispevkov: 224
Pridružen: 9. Feb 2007 ob 21:47
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera
Kraj: Kranj

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a jery » 30. Okt 2007 ob 15:21

NN ali lahko poveš kaj ga je včeraj lomilo, da bomo uporabniki vsaj vedeli zakaj smo bili brez neta.
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 30. Okt 2007 ob 16:50

Da, lahko povem. Nekoliko "prezgodaj" so se začela vzdrževalna dela, ki so bila napovedana za ponoči. Takoj so ugotovili, in je bilo treba vzpostaviti "prvotno stanje". V bistvu je šlo za tehnično napako, za katero smo sami krivi. (Ni šlo za okvaro opreme, ali kej v tem stilu). :neutral:
Optika 100/10

yoco
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 14. Mar 2007 ob 20:12
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a yoco » 30. Okt 2007 ob 18:59

So kaksna dela tudi danes? Par minut nazaj mi je zacel stekat internet?

bboyboki
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 8. Okt 2007 ob 20:18
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a bboyboki » 30. Okt 2007 ob 19:03

Men pa že 2 uri vn meče non stop... na vsakih 20min. Očitno da so težave(or its just me).

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 213
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a ervins » 30. Okt 2007 ob 19:18

Zgleda da so spet težave v Kranju na VDSL. Forum mi je odpiralo ene pet minut. Kaj za vraga je to?
Slika

Uporabniški avatar
peroa
Nadebudnež
Prispevkov: 353
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 09:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a peroa » 30. Okt 2007 ob 19:23

Ko berem to vsakodnevno dogajanje mi je že malo žal, da sem se odločil za prestop ...

:cry:
Slika

Everybody lies!

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 213
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a ervins » 30. Okt 2007 ob 19:30

peroa napisal/-a:Ko berem to vsakodnevno dogajanje mi je že malo žal, da sem se odločil za prestop ...

:cry:
Pri meni je delalo do včeraj bp.
Slika

yoco
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 14. Mar 2007 ob 20:12
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a yoco » 30. Okt 2007 ob 19:48

ervins napisal/-a:
peroa napisal/-a:Ko berem to vsakodnevno dogajanje mi je že malo žal, da sem se odločil za prestop ...

:cry:
Pri meni je delalo do včeraj bp.
Pri meni isto.

gacho87
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 12. Apr 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: 8|1 Mbit + 2 IP tel.
Kraj: Naklo

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gacho87 » 30. Okt 2007 ob 20:07

Meni zadnje par dni zelo pogosto prekinja (gorenjska-Kranj-Naklo). Ali je to zaradi nadgradenj ali česa drugega?
Slika

Uporabniški avatar
peroa
Nadebudnež
Prispevkov: 353
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 09:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a peroa » 30. Okt 2007 ob 20:08

Ja pol pa v redi.

Sam ko bereš tuki, dobiš vtis, da nikol nč ne dela.
Slika

Everybody lies!

yoco
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 14. Mar 2007 ob 20:12
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a yoco » 30. Okt 2007 ob 20:24

peroa napisal/-a: Sam ko bereš tuki, dobiš vtis, da nikol nč ne dela.
Sicer imam sele par mesecev VDSL, a mi ni nikoli brez razloga prenehalo delovati. To je pomoje sele drugic, da mav steka.

Odgovori