Izpadi

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3096
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Mark » 6. Jan 2008 ob 09:56

Če se javi prekinitev it elektra ali telekoma so pač možne prekinitve... Nevem kaj je tukaj tak neverjetnega! Vsi vemo kako je, če se iztakne kakšen kabel, sploh na omrežju... Če pa je samo izpad elektrike pa odvisno kako dolgo traja in kakšna je avtonomija ups-ov!

Uporabniški avatar
Drache
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 5. Jan 2008 ob 15:21
T-2: Že imam
Paket: 8/1 - tel - TV
Kraj: Kranj

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Drache » 7. Jan 2008 ob 18:26

evo spet TV ne dela, k pa dela so pa same kocke, jao.. skoz so eni problemi

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jan 2008 ob 18:28

Kocke prijavi na tehnično podporo: 0590-00-002
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Drache
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 5. Jan 2008 ob 15:21
T-2: Že imam
Paket: 8/1 - tel - TV
Kraj: Kranj

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Drache » 7. Jan 2008 ob 18:30

so prijavljene 10x, pravjo telekom problem, vprasam v kokmu cajtu naj bi telekom odpravu napako, mi povejo da nimajo pojma :roll:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jan 2008 ob 18:32

Aha, torej je pri telekomu. Telekom ima 3 delovne dni, da odgovori na prijavo napake (podkrepljeno z rezultati meritev). Potem si pa lahko vzame več dni, če mora kaj narediti. V soboto 12.1. bodo prestavljali en bakren kabel, kakor smo obveščeni:
http://www.t-2.net/?ctxID=001865&funcID=1

Imaš pravico občasno "zatežit", lahko tudi meni na Zasebna, če se ti zdi, da se odvija prepočasi.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Drache
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 5. Jan 2008 ob 15:21
T-2: Že imam
Paket: 8/1 - tel - TV
Kraj: Kranj

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Drache » 7. Jan 2008 ob 18:36

ja ja NN, sej gut, bom pocakov do marca, aprila, ce bo optika, ce ne bom pa odjavu TV, ker mam skoz probleme, sej si seznanjen prek ZS.

#26C (hex)

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jan 2008 ob 18:40

Aha, It is you, Le Clerc. :mrgreen: Interno si prosim poštimaj!
Optika 100/10

Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 219
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 12:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a obiskis » 7. Jan 2008 ob 18:49

Bled 7.1. 18:45, brez TVja

A kdo kaj ve kaj se trenutno dogaja, kaže da spet DHCP server za TV ne dela

pohvalno tokrat piše na obvestilih, da so motnje, kaj in do kdaj pa nič

gorazdo
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
Kraj: LJ

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gorazdo » 7. Jan 2008 ob 18:52

Tudi v Šiški (optika) je TV padla dol... pa glih poročila bojo... :mad:

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 11:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a pack » 7. Jan 2008 ob 18:53

Važno je, da piše, da so motnje. Sicer je pa verjetno malo težje ugotoviti, kaj točno je narobe in do kdaj se bo napako odpravljalo... oz. ali bi bil bolj miren, če bi ti povedali, da je tam na enmu switchu skoraj malo na pol en port odletel? :roll:
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 768
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 20:16
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant hbo
Kraj: Izola

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a maxus » 7. Jan 2008 ob 18:59

Tudi meni v Izoli se je TV dol obesla ob 6,35 :? ....upam da zadnjič...
Slika

Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a morphx » 7. Jan 2008 ob 19:09

Meni pa skozi meče vn tist error, sam sem se spomnu da ne smem ugasnit, ker potem je stala, pa dela skozi normalno ;)
Slika

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a luky » 13. Jan 2008 ob 18:36

Ali je komu znano, zakaj so izpadi na Googlevem klepetu. Namreč vsakega nekaj časa, se klepet prekine in napiše, da ni povezave zaradi tehničnih motenj.... ?
Lp, Luky

sbor
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 18. Sep 2006 ob 11:32
T-2: Že imam
Paket: 1/1+isdn
Kraj: Trbovlje

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a sbor » 15. Jan 2008 ob 20:58

Isto se meni danes dogaja na msn-ju.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 15. Jan 2008 ob 22:15

Sbor, preveri, če ti linija takrat deluje. Če ti recimo utripa lučka LINK na modemu, takrat ni povezave. V takem primeru moraš takoj prijaviti napako na tehnično podporo 002!
Optika 100/10

Odgovori