Izpadi

Vse o T-2 internetu
Odgovori
markym
Znanec
Prispevkov: 75
Pridružen: 1. Mar 2007 ob 09:34
T-2: Že imam
Paket: vdsl ki dela kot žmigovc
Kraj: log

Odgovor Napisal/-a markym » 2. Mar 2007 ob 12:17

a zdej ze dela? lahko preklopim nazaj na optiko?

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 2. Mar 2007 ob 12:20

Za Kranj navem, šiška dela :?
(vdsl zwai, porodni krči)

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8096
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Mar 2007 ob 12:24

Domžale tudi delajo.
Slika


Lp, Kitl

markym
Znanec
Prispevkov: 75
Pridružen: 1. Mar 2007 ob 09:34
T-2: Že imam
Paket: vdsl ki dela kot žmigovc
Kraj: log

Odgovor Napisal/-a markym » 2. Mar 2007 ob 12:28

koncno spet deluje tud optika

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 2. Mar 2007 ob 13:57

markym napisal/-a:lokacija kranj

net padel dol ob 11.30, vceraj deloval ne prevc pretočno.

trenutno sem spet priklucen na siolovem prikljucku ker mi ze drugi dan uporabe t2 net ne dela.
kaj pa naj naredi poslovni uporabnik v takem primeru, ce pade internet povezava (FTTH ali VDSL)?

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 2. Mar 2007 ob 14:13

Vzameš apaurin in počakaš na linijo :wink:

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 2. Mar 2007 ob 14:17

vmes pa printam mejle in jih posiljam po faxu?

se dobro, da sem v LJ, kjer je veliko lekarn... sicer bi kaksni lekarni pobral vse apaurine...

roscha
Faca
Prispevkov: 171
Pridružen: 22. Avg 2006 ob 20:59
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH 3xTV 1xTEL
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a roscha » 2. Mar 2007 ob 17:55

Imaš več možnosti.

Tiho sedeš v kot in počakaš da zadeva začne delat
Namočiš štrik in....
Greš na Shitol in imaš enake težave (imamo v firmi Shitol pa smo bili že parkrat po pol dneva brez neta)

Če je firma 100% odvisna od interneta se ne zajebavaš z DSL in podobnimi crap zadevami, pač pa vzameš zakupljen vod in si 99,9% gotov da izpadov ne bo. Dobiš tudi ADSL za "backup". Cena? Sitnica. To kar plačuješ sedaj pomnoži z ene 100.

:D

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 20:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 2. Mar 2007 ob 18:01

roscha sarkazem :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 2. Mar 2007 ob 18:04

Ja, pri nas na šihtu imamo isto... optika + ADSL za backup. Za 2/2 plačamo cca. 600 €. :shock:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 2. Mar 2007 ob 18:05

Dostop do interneta je bil otežkočen samo naročnikom na dinamičnih naslovih.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Bine
Guru
Prispevkov: 897
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: 100/100

Odgovor Napisal/-a Bine » 2. Mar 2007 ob 20:11

Cobane napisal/-a:Ja, pri nas na šihtu imamo isto... optika + ADSL za backup. Za 2/2 plačamo cca. 600 €. :shock:
:shock: :shock: :shock: mi tudi tolk na šihtu plačamo.... za 6 mesecev ... pa imamo 20/10 :twisted: 8)

In kaj počnete pri vas na šihtu?
Slika

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 4. Mar 2007 ob 11:26

Praskamo se po ... :lol:

Sej cevi za T-2 optiko so že položene skoraj do firme, samo kaj ko ni ne duha ne sluha za nadaljevanje del. Smo pa slab km stran od sedeža T-2 na Brnčičevi... baje sem nekje slišal, da nimajo še soglasja za prekop trzinske obvoznice.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
Constantine
Model
Prispevkov: 303
Pridružen: 1. Apr 2006 ob 15:38
T-2: Še nimam
Paket: Trenutno brez :(
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a Constantine » 8. Mar 2007 ob 00:17

Tujina je glihkar padla :D
Slika
Slika<-- Optika LJ

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 11:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 8. Mar 2007 ob 00:21

Jep, sej so napovedal in je že tolk ura, da so fantje začel delat... In midva padeva v tisto "manjše število uporabnikov" z 10-min prekinitvami. :wink:
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Odgovori