Izpadi

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
Prispevkov: 125
Pridružen: 25. Sep 2006 ob 16:04
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel
Kraj: Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a AndraZ » 15. Apr 2007 ob 21:02

Meni je v soboto zvečer krepalo vse (od nekje 22h do 24h) in od takrat naprej ne dela več tako kot bi moralo. Internet dela s prekinitvami na 20 sekund (glej graf). Ob taki situaciji televizija deluje vredu, vendar so občasno te prekinitve malo daljše, takrat pa začne kockati tudi tv.

Ali se še vedno odpravlja napake v omrežju, ali je napaka samo pri meni?

BTW: od sobote popoldne ne deluje tudi navadna analogna telefonija pri dveh sosedih in pa komplet t2 storitev pri tretjemu sosedu (ta pomoje ni še nič ukrepal, ker ni takšne sorte :))

Imam VDSL, 2tvja in 4/1 internet na 800m, v Žireh.

Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 15. Apr 2007 ob 21:17

Če ni vse kot mora biti, klicati na tehnično Podporo:
0590-00-002
Optika 100/10

uti
Model
Prispevkov: 241
Pridružen: 5. Maj 2006 ob 13:46
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + IP TV + IP telefonija
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a uti » 15. Apr 2007 ob 21:35

Danes je bil v Žireh tehnik od TK-ja zaradi velikega števila prijav. Veliko telefonskih linij ne deluje oz. prekinja. Menda gre za preveliko napako, da bi jo lahko danes odpravil, jutri zjutraj naj bi prišla cela ekipa v centralo in odpravila napako.
Slika

Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
Prispevkov: 125
Pridružen: 25. Sep 2006 ob 16:04
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel
Kraj: Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a AndraZ » 16. Apr 2007 ob 15:27

Se tisto kar je delalo, od zjutraj ne dela vec. Upam, da ne mislijo popravljati zdaj to par dni...
Pa upam, da ne bodo popravili samo na pol, za telekomovce, na t2 uporabnike se bo pa pozabilo :)

uti
Model
Prispevkov: 241
Pridružen: 5. Maj 2006 ob 13:46
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + IP TV + IP telefonija
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a uti » 16. Apr 2007 ob 16:14

Andraž kaj si ti kje na Jezerih al pa tam okol?Ker ta del je v *
Ne delajo niti navadni telefoni,ne ISDN ne nič tako da ni tukaj fora da je popravljeno za ene al pa druge...

Je pa pomoje včeraj sosed štihal... :lol:

Najboljš bo da se kr angažiramo v Žireh za optiko. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
mirkotra
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 26. Jun 2006 ob 17:56
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a mirkotra » 18. Apr 2007 ob 12:29

Sem slišal da je baje mežnar nekje kopal in prekinil 2 telekomova kabla. Jest sn takoj za optiko :wink:, samo problem so zagamane Žiri in zagamana občina s tajnikom na čelu, tako da FTTH kakih 10 let v Žireh še ne pričakujem.

LP
Slika

jurcek
Navdušenec
Prispevkov: 629
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 18:03
T-2: Že imam
Paket: 20Mbps / 2Mbs
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a jurcek » 3. Maj 2007 ob 22:46

evo malo prej mi je zabrisalo linijo in spet trajalo da se vzpostavil sedaj pa ko pingam linijo pa kr dosti izpadov. se ma kdo probleme (maribor)

lp
Slika

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 694
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Odgovor Napisal/-a lukec » 4. Maj 2007 ob 21:48

zanima me ce se ima kdo tezave z internetom. danes ze drugic tezava. zdaj mi je modem se disconectal in se po enih 5 minutah vspostavljanja vspostavo. popoldan pa mi ni slo nobene internete strani odpret. kaj bi bil to vzrok?

lp
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 4. Maj 2007 ob 22:10

Gledati modem med izpadom - če utripa lučka LINK, potem je težava na sami liniji! V takem primeru (in samo v takem primeru) takoj prijaviti napako na 0590-00-002, da vam pošljejo serviserja, ki bo preveril interno inštalacijo (kolikor se bo dalo)!
Optika 100/10

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 7. Maj 2007 ob 14:25

Men je včeraj eno desetkrat vrglo ven linijo.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3255
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Maj 2007 ob 11:06

Hm.. v dravljah nedela vdsl so kaki izpadi???

EDIT: je začelo delat :?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 9. Maj 2007 ob 17:21

okrog 16.30 nemogoči telefonski pogovori v Lenartu za internet pa ne vem, ker nisem bil doma.
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

OrionLady
Nadebudnež
Prispevkov: 430
Pridružen: 11. Jun 2006 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: optika T4
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a OrionLady » 24. Maj 2007 ob 13:01

13.00 Se mi zdi da je kar cel Kranj dol padel... vsaj kar mi je uspelo naokrog po telefonu povprašat :(

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 24. Maj 2007 ob 13:03

Nekaj je fesjt narobe: http://www.t-2.net/?ctxID=001865&funcID=1
Centrala na Cigaletovi je OFF (elektrika)???
Zadnjič spremenil T2_Delavec, dne 24. Maj 2007 ob 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Jest
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 18:04
T-2: Še nimam
Kraj: Medvode / Slovenia
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jest » 24. Maj 2007 ob 13:05

Res je... v Kranju na optiki ne dela nic...

Tudi, ce poklicem iz Telekomovega telefona na 059 000000 dobim samo obvestilo na zaslonu telefona "omrezje zasedeno" :(

Trenutno sem "online" preko GPRSja...

Odgovori