backbone

Vse o T-2 internetu
Odgovori
wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

backbone

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 17. Mar 2006 ob 19:02

kaksen backbone ima T2 (slikca) in povezave s tujino?

Lamtazar
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 09:47
T-2: Še nimam
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Lamtazar » 19. Mar 2006 ob 10:03

To tudi mene zanima.

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Re: backbone

Odgovor Napisal/-a dal » 19. Mar 2006 ob 10:28

wifi4all napisal/-a:kaksen backbone ima T2 (slikca) in povezave s tujino?
Nekoč naj bi izgledal takole:
Slika

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 19. Mar 2006 ob 10:47

tole zgleda kar hudo ;)

kaksen pa je rok za izvedbo tega backbona? ce bo vec narocnikov bo to prej narejeno... kul... naj delajo.. .gremo vsi na T2

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 19. Mar 2006 ob 14:33

To bo optični backbone ki ga gradi gratel. Mislim da nebo to backbone od t-2 (verjetno ga bodo zakupili 8) )

Uporabniški avatar
bcar
Faca
Prispevkov: 120
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:06
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL
Kraj: Povžarija

Odgovor Napisal/-a bcar » 19. Mar 2006 ob 15:45

To so povezave med kolokacijami T-2 v T1 centralah, tako da je uporabljena več ali manj kablaža od Telekoma.

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 19. Mar 2006 ob 21:38

To je ena izmed srednjih arhitektur T-2 regionalnega lokalnega transportnega omrežja. "Centrale" so T-2 multiplekserji - nima nobene zveze z T1. Preberi si članek iz katerega je vzeta slika.

Nejko
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a Nejko » 22. Mar 2006 ob 13:35

Opa, direkt mimo mene gre :D (10.7Gb/s)

Uporabniški avatar
HeXeR
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 11:17
T-2: Še nimam
Paket: 1024/256 (AMIS)
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a HeXeR » 22. Mar 2006 ob 15:35

lahko malo cvikneš kabl pa vmes daš razdelilec :twisted:

Odgovori