Kaj se dogaja s T-2?

Vse o T-2 internetu
Odgovori
mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 6. Jan 2008 ob 14:35

Bil sem 100% da boš podal tak odgovor:

Ti uplodas z 150, en drug racunalnik z 100, na tretjem pa lavfa trojanc ki pinga en random IP z vsem ki je navoljo... pa mas zafilan! Dej za foro vse izklop iz interneta pa se pol buni... al na druzinske clane al pa na t2. Se nekaj ce so pingi po slovenji(specificno na t2) ok, in prenos po vseh testih tudi OK, potem mora biti OK z ISP strani... se ti ne zdi?

No moram te razočarat spet si v zmoti,samo moj računalnik je pržgan,nima nobenga virusa in strani odpira počasneje kot je to recimo pred pol meseca,pa ne bunim se nikjer pač škoda besed za takšne vsevede kot si ti.

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 09:23
T-2: Že imam

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a dal » 6. Jan 2008 ob 14:42

borut napisal/-a:Hm.. Jaz imam optiko in pingi v tujino so okoli 300 ms.. To se v igrah fuuul pozna (še par mescou nazaj sm jamru nad igračarji zakaj se bunijo za par milisekund)... no.. a je to čist normalno, al lahko kej nardim, da pinge čimbolj znižam? Server je v NYC.. :D
Na optiki bi moral biti ping do vzhodne obale ZDA okoli 120 milisekund. Prilepi sem traceroute, tako da se bo videlo, kje so težave.

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a Malkec » 6. Jan 2008 ob 14:43

In katere strani? Si naredil trace do teh strani? Kopiraj netstat v tistem trenutku. Bomo takoj videli v katerem grmu tiči zajec ;-)

Uporabniški avatar
korenje
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 5. Jun 2006 ob 21:44
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a korenje » 6. Jan 2008 ob 23:31

od novega leta tudi meni dela internet zelo počasi. internetne strani mi odpira ene 30sekund, včasih takoj. http://www.t-2.net dela zelo hitro, medtem ko ostale, tudi slovenske strani odpira zelo počasi. prenosi podatkov so s polno hitrostjo. tudi odzivni časi so vredu. internet je razbremenjen.

sem že pisal email na info@t-2.net v zvezi s tem. upam da bodo kej zrihtal.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Jan 2008 ob 23:38

Lahko mi daš številko priključka na Zasebna.
Preveri tudi hitrost delovanja med tem, ko ti deluje Forum.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
korenje
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 5. Jun 2006 ob 21:44
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a korenje » 6. Jan 2008 ob 23:58

Ne vem številke priključka.
fiksni ip je 84.255.238.138

Dogaja se pa na priključku na rakovniku - ljubljana.

aja pa ob tej uri dela kr vredu hitro. tam ob ene treh zjutri pa še hitreje. popolne mi pa začne vse štekat v nulo. razn http://www.t-2.net seveda.

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3096
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a Mark » 7. Jan 2008 ob 00:02

Bom pogledal jutri!

Uporabniški avatar
korenje
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 5. Jun 2006 ob 21:44
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a korenje » 7. Jan 2008 ob 16:03

vidm da ste porihtal, ker spet dela normalno....

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jan 2008 ob 17:17

Korenje, dej za naslednjič poišči svojo številko priključka, da se bo lahko hitreje ukrepalo, če bo treba.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
korenje
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 5. Jun 2006 ob 21:44
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a korenje » 8. Jan 2008 ob 04:39

kje pa to piše? a tam pod sklic na položnici? :roll: :neutral:

Uporabniški avatar
dhvala
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 28. Sep 2007 ob 20:25
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + 2 X Ip TV + 2 X Pstn
Kraj: Sp. Idrija

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a dhvala » 8. Jan 2008 ob 06:14

Na pogodbi ti pise stevilko narocnika! :D
LP dule

Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Jan 2008 ob 06:16

Korenje: desno zgoraj v Servisnih straneh, ko si prijavljen.
Optika 100/10

Feyenord
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 8. Jan 2008 ob 11:02
T-2: Že imam
Paket: Trio 8/1

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a Feyenord » 8. Jan 2008 ob 11:11

Jaz imam podoben problem, zato bom kar tu napisal.
Lokacija je Severna Primorska. Že od sredine decembra naprej mi vsake toliko časa vrže ven internet in se poveže spet čez par sekund. Pa na TV so dostikrat kocke, tudi takrat ko internet lepo hitro deluje. Prekinja pa tudi telefon, tako da je treba včasih 2x klicat. Tule so podrobnosti o povezavi:
Slika
Če rabiš še kake podatke o uporabniku, ti lahko pošljem na ZS.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Jan 2008 ob 11:23

Lahko mi pošlješ "številko priključka" na Zasebna sporočila, ampak če še nisi prijavil napake na tehnično pomoč.
Telefon za tehnično pomoč: 0590-00-002 Vsako napako je potrebno uradno prijaviti.

Meni izgleda, kot da imaš težave na liniji!
Optika 100/10

Feyenord
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 8. Jan 2008 ob 11:02
T-2: Že imam
Paket: Trio 8/1

Re: Kaj se dogaja s T-2?

Odgovor Napisal/-a Feyenord » 8. Jan 2008 ob 11:37

Hm, ti bom poslal informacijo malo kasneje, fotr ma geslo za online račun, pa ga ne dobim glih zdaj. Na pogodbi pa piše sam št.naročnika, itd.
Tehnično pomoč držim za zadnjo možnost, ker so res grozno počasni, tako da upam da ni kaj z omrežjem :) .

Odgovori