Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 27. Mar 2009 ob 13:05

(Stara tema s to tematiko je bila zaklenjena zaradi spomladanskega čiščenja. Težave v delovanju interneta pisati semle...)
Optika 100/10

Deadeye
Znanec
Prispevkov: 69
Pridružen: 15. Feb 2007 ob 15:10
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optik
Kraj: Koper

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Deadeye » 1. Apr 2009 ob 17:13

Sicer ne vem če to ravno spada sem, ampak trenutno mora bit nekaj narobe s povezavo do Nemčije. Ping je namesto normalnih 26 nekje 220. Recimo do IP: 78.46.195.1 Paketki se tudi zgubljajo.... Povezava: optika, Koper.

Slika
Slika
Na optiko čakal 45dni

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Malkec » 1. Apr 2009 ob 20:04

Promet normalno teče v tujino. Si probal pingat še kakšen drug ip v kateri drugi državi? Mogoče majo po Nemčiji težave.

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gjural » 6. Apr 2009 ob 22:47

Deadeye napisal/-a:Sicer ne vem če to ravno spada sem, ampak trenutno mora bit nekaj narobe s povezavo do Nemčije. Ping je namesto normalnih 26 nekje 220. Recimo do IP: 78.46.195.1 Paketki se tudi zgubljajo.... Povezava: optika, Koper.

Slika
to imaš mogoče kakšne torente zagnane?
Slika
Slika
Slika

Razor
Nadebudnež
Prispevkov: 409
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Ajdovščina

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Razor » 7. Apr 2009 ob 22:54

PING 78.46.195.1 (78.46.195.1): 56 data bytes
64 bytes from 78.46.195.1: icmp_seq=0 ttl=51 time=47.764 ms
64 bytes from 78.46.195.1: icmp_seq=1 ttl=51 time=51.048 ms
64 bytes from 78.46.195.1: icmp_seq=2 ttl=51 time=44.488 ms
64 bytes from 78.46.195.1: icmp_seq=3 ttl=51 time=45.956 ms
64 bytes from 78.46.195.1: icmp_seq=4 ttl=51 time=38.876 ms
Na nasem koncu vse normalno.
Slika
Slika
Slika
» MG.

voyager2
Guru
Prispevkov: 982
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 15. Apr 2009 ob 07:42

Kaj se danes spet z netom dogaja?

infecti
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. Mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a infecti » 15. Apr 2009 ob 07:50

Znotraj T-2 dela, vse ostalo stoji.

testarossa
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 19. Sep 2006 ob 19:43
T-2: Še nimam
Kraj: ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a testarossa » 15. Apr 2009 ob 07:55

Povezave s tujino ni :( :( :jao:

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a dal » 15. Apr 2009 ob 07:58

Usmerjevalniki v tujini pravijo, da omrežje T-2 ne obstaja. :shock:

Tr0n
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 11. Sep 2007 ob 23:28
T-2: Že imam
Paket: 20/4 VDSL + TV

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Tr0n » 15. Apr 2009 ob 08:08

Yup, nema tujine.

What's going on? :)

vijavaja
Model
Prispevkov: 317
Pridružen: 14. Nov 2006 ob 18:35
T-2: Že imam
Paket: paket štirica na 10/10 optiki
Kraj: Koper

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a vijavaja » 15. Apr 2009 ob 08:10

Internet ne dela (optika) :!:
Ne samo tujina, tudi domače strani so nedosegljive.
Kljub krasni novi strani, kakšno obvestilo na uradni strani, a to pa ne. :roll:
Zadnjič spremenil vijavaja, dne 15. Apr 2009 ob 08:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Jest
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 19:04
T-2: Še nimam
Kraj: Medvode / Slovenia
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Jest » 15. Apr 2009 ob 08:11

Dela izgleda samo SLO promet... tuje strani pa ne obstajajo :( ...

Uporabniški avatar
Balonar
Guru
Prispevkov: 990
Pridružen: 20. Avg 2006 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Balonar » 15. Apr 2009 ob 08:16

poba na HDju mi je rekel, da so v tujini vzdrževalna dela .. japajade ob 8:00 zjutri .. :grrpc:

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 15. Apr 2009 ob 08:20

Halo? Tema očitno že več kot 1 uro :jao: :grrpc:

heh...imel sem še na zimskem času. ni 1 uro ampak vseeno...
Slika Optika od 30.5.2008

bostjant
Znanec
Prispevkov: 70
Pridružen: 18. Apr 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a bostjant » 15. Apr 2009 ob 08:23

nč ne dela, tud 24ur.com recimo ne..

Najboljš, da podaljšamo dopust :( :)
Slika

Odgovori