sinope 568+
sinope 568+
Vprasanje ali bi lahko siolov sinope 568+ priklopil na t2 optiko gre se mi pa za brezzicno povezavo ker je pri siolu delovala.
- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Re: sinope 568+
Lahko samo moras imeti vmes obvezno se router.
Jaz imam VDSL2 modem>Router>Sinope in mi dela odlicno
Samo Sinopeja ponavadi Telekom zahteva nazaj
Jaz imam VDSL2 modem>Router>Sinope in mi dela odlicno

Samo Sinopeja ponavadi Telekom zahteva nazaj

- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Router sem mislil kot navaden-zicni router.
Sinope je v tem primeru nekaksna AP (access point-samo oddajnik brezzicnega signala).
Imam pac router visjega cenovnega razreda z "dual WAN" ki nima "antence" in sem poizkusil pa deluje ze dobro leto
Nekje na disku imam tudi FW, ki Sinopeju omogoca oddajati dve razlicni mrezi (eno zaklenes zase-drugo pa pustis za "goste")-nisem se nikoli sprobal
Sinope je v tem primeru nekaksna AP (access point-samo oddajnik brezzicnega signala).
Imam pac router visjega cenovnega razreda z "dual WAN" ki nima "antence" in sem poizkusil pa deluje ze dobro leto

Nekje na disku imam tudi FW, ki Sinopeju omogoca oddajati dve razlicni mrezi (eno zaklenes zase-drugo pa pustis za "goste")-nisem se nikoli sprobal

No nisem ravno vesc racunalnistva ampak to sploh nic ne razumem jaz mam ze od t2 recimo modem- milan saj mi preko njega dela internet zato ne razumem zakaj bi zopet priklaplal kabel na sinope potem pa kabel do com.Ali mi lahko razlozis to bolj na lajicni nacin. 

Drugi je bil mišljen za wifi-port, kjer bi se wifi-phone povezal. (ga naštimaš na VoIP port).RobertM napisal/-a: Nekje na disku imam tudi FW, ki Sinopeju omogoca oddajati dve razlicni mrezi (eno zaklenes zase-drugo pa pustis za "goste")-nisem se nikoli sprobal
Ne stoj obeh vklapljat, saj se bo sinopeju zmešalo.