Speedtest

Vse o T-2 internetu
xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Speedtest

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 1. Jun 2010 ob 00:47

Potekel, po naše.

( http://speedtest.t-2.net/ )

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a KoMar » 1. Jun 2010 ob 00:48

:( To je imel čez NN... kdo ima pa zdaj, pa ne bi vedel.

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2711
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a Jaka » 1. Jun 2010 ob 00:53

Slika

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2020
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a NoName » 1. Jun 2010 ob 07:13

have no fear, noname's here! 8)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4897
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 1. Jun 2010 ob 07:24

:owned: :plosk:

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a KoMar » 1. Jun 2010 ob 13:37

:plosk:

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 1. Jun 2010 ob 16:17

Spet dela, a nekam počasi.

Prej mi je vedno nameril 19+ Mbps, zdaj pa se matra z nekimi 10 Mbps. Celo 3,5 Mbps v enem poskusu.

Še www.speedtest.net mi nameri več (trenutno 13500 kbps).

(pišem vse vrednosti za download)

No, zdaj se je pobral, mi je nameril spet 19 mega...

Čudno.

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 12. Jul 2010 ob 23:02

Zdaj pa javi:
HTTP Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected.
Internet Information Services (IIS)

Če pogledate IP naslov s katerega pišem to sporočilo, bi morali videt, da sem na T-2 (VDSL).

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2020
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a NoName » 13. Jul 2010 ob 09:22

nisi t-2, ampak si 193.169.x.x
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 16. Jul 2010 ob 13:51

Aha, sem najbrž imel VPN vklopljen...

Ker drugi dan je že delal.

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 10. Dec 2011 ob 21:34

Že spet.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 10. Dec 2011 ob 22:24

sej dela
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 10. Dec 2011 ob 23:55

Hja, meni pokaže tole:

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Speedtest vam je expajral...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 11. Dec 2011 ob 00:20

zbriši zgodovino, piškotke....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Speedtest http://speedtest.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 11. Dec 2011 ob 03:53

Sem prej probal reload, shift-reload, pa ni šlo. Zdaj gre.
Kot da bi bili leta 1998... :-/

Odgovori