T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Vse o T-2 internetu
Odgovori

T2 na TS optiki

a) me ne zanima, baker mi zadostuje
2
1%
b) me zanima če bo cena enaka kot cena na vdslju
96
67%
c) me zanima, bi plačeval tudi 10/15 eur več kot na vdslju
46
32%
 
Skupaj glasov: 144

All
Znanec
Prispevkov: 83
Pridružen: 28. Jan 2008 ob 10:10
T-2: Še nimam
Paket: been there

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a All » 7. Jan 2017 ob 10:02

Optični priključek je že obstoječi (trenutno na amisu)

PatrikK
Model
Prispevkov: 295
Pridružen: 13. Nov 2016 ob 09:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Tolmin

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a PatrikK » 7. Jan 2017 ob 21:19

Kakšen je pa fizičen priklop? Imaš vlakno priključeno direktno v modem ali je pred modemom še kakšen vmesnik?
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. Nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a lithium » 16. Jan 2017 ob 16:36

Baje se nam obeta priklop na Telekomovo optiko (GPON).

Trenutno imam T-2 VDSL 8/1 (samo internet).

Če prav gledam cenik, je na Telekomovi optiki potem možno tole:
https://www.t-2.net/optika-ftth

FTTH DO 10/10 MBIT/S
ŽE OD
23,99 EUR

Zakaj je "že od" ? Kakšna je potem redna cena?
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net

g33k
Legenda
Prispevkov: 1157
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a g33k » 16. Jan 2017 ob 17:11

To je redna cena.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1292
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 16. Jan 2017 ob 18:46

Če želiš imeti samo internet je "že od" ... ali samo 23,99 :) Kakor boš pa naročil kaj več, bo pa mesečna naročnina višja ;)
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. Nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a lithium » 17. Jan 2017 ob 09:47

OK, 10/10 link bo dovolj.
Hvala. :)
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 21. Jun 2017 ob 14:37

Pri nas je Telekom izgradil optiko (kabel v stanovanju). Hotela sem prenesti priključek iz vdsl, na optiko, vendar so mi s t-2 sporočili, da je postopek priklopa že sprožen pri Telekomu. Podpisovali nismo pa nič drugega kot soglasje za izgradnjo (vsi stanovalci v bloku). Zdaj me pa zanima, kako prekličem tole na Telekomu oz. kaj naj sploh rečem, ko bom enkrat dobila koga na zvezo?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3574
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a atepej » 21. Jun 2017 ob 14:45

Ste 100% prepričani, da niste podpisali nič drugega?
Slika

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 21. Jun 2017 ob 14:47

atepej napisal/-a:Ste 100% prepričani, da niste podpisali nič drugega?
100 procentno. Podpisovali smo samo skupni obrazec, ki je visel na oglasni deski. Doseči smo morali več kot polovico podpisov, da so sploh začeli izgradnjo, in to je vse.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3574
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a atepej » 21. Jun 2017 ob 15:14

Poklič na 080 64 64 pa povej
Slika

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 22. Jun 2017 ob 10:11

Sem pisala na ta njihov dokumenti mejl. Pa da vidimo. Me pa zanima, na podlagi česa Telekom izdaja take informacije drugim ponudnikom?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7982
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a kitl » 22. Jun 2017 ob 10:17

Kakšne informacije? Telekom pač obvesti operaterje o možnosti optike nič drugega.
Slika


Lp, Kitl

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 22. Jun 2017 ob 10:45

Spostovani! Po preveritvi na Telekomu Slovenije, smo prejeli inforamcijo, da je na naslovu aktivna vloga za spremembo na FTTH vlaknu. Priklop storitev je v teku pri drugem operaterju. Ce zelite priklop v nase omrezje Vas prosimo, da narocilo pri drugemu operaterju preklicete in nas o tem obvestite oziroma ce priklopa ne zelite. Vec inforamcij na 0806464. Vas T-2

Tole sem dobila.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7982
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a kitl » 22. Jun 2017 ob 11:05

Očitno si tiste telekomove papirje, ki si jih podpisala slabo pregledala in je bila vmes pogodba za prehod k Tlelekom-u in jo podpisala.
Slika


Lp, Kitl

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 22. Jun 2017 ob 11:13

kitl napisal/-a:Očitno si tiste telekomove papirje, ki si jih podpisala slabo pregledala in je bila vmes pogodba za prehod k Tlelekom-u in jo podpisala.
Seveda. Podpisala sem seznam stanovalcev, ki je visel na oglasni deski v bloku. In nič drigega. Če to ponovnem šteje za pristop k operaterju, pa ne vem. Ampak bi rekla, da ne.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Odgovori