Stran 30 od 34

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 28. Okt 2017 ob 09:48
Napisal/-a JoTu
50/20
100/20
200/40
300/40
1G/40

(vir Telekom stran - paketi Top Solo internet) Cene so pa tudi objavljene.........

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 28. Okt 2017 ob 11:38
Napisal/-a WalkingBlind
Hvala, ne, mislila sem na t2 internet na telekomovi napeljavi. Mi je že prijazen svetovalec odpisal, da samo sinhrone, ki pridejo relativno drago.

Pa še, gre za GPON optiko, tako da sem v napačni temi (se mi zdi, ne razumem najbolje teh kratic :-) ).

Sent from my G8341 using Tapatalk

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 28. Okt 2017 ob 11:53
Napisal/-a atepej

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 28. Okt 2017 ob 12:15
Napisal/-a webmaher
po temle zgleda, da si jaz lahko privoščim kot da bi bila optika od T-2ja čeprav je una firma, ki dela za Telekom polagala glavno žilo :-)

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 28. Okt 2017 ob 18:11
Napisal/-a WalkingBlind
Meni so bile naštete samo sinhrone hitrosti in napisano, da ne morem vzeti 100/10 (sem na gpon telekom optiki). Ali to drži ali ne?

Sent from my G8341 using Tapatalk

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 12:37
Napisal/-a webmaher
Sem jih poklical in žal nisem te sreče :mrgreen:
Brzine samo do 100/10 tako da bomo Tero 300/50 še mal sanjali :mrgreen:
Naročil sem jim, da naj popravijo stran, da bo vse takoj jasno ko je beli dan :mrgreen:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 12:56
Napisal/-a kitl
100/20 pa ne dajo?

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 13:01
Napisal/-a webmaher
to me ne briga več... če bi bla brzina 300/50 bi morda še prežvečil pomanjkanje SKjev v Ultra HD kvaliteti, tko se pa nimamo več kaj pogovarjat, ker je zadeva kristalno jasna :mrgreen:
Vse kaže, da bo Telekom kmalu dobil novega naročnika alpa tudi ne ... čudeži se dogajajo in će Telesmeh POPapca bi lahko še T-2, sploh k se vlada tko rada vdinja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 16:17
Napisal/-a krepki45
In na telekomu pa boš imel višjo hitrost kot 100/20?

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 16:44
Napisal/-a webmaher
seveda, 300/40..samo 6 ojrov bom doplačal...

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 17:23
Napisal/-a krepki45
Si se pa pozanimal,ker je spet odvisno od centrale ali je nadgrajena na gigabitne porte,ker ko sem jaz še bil na telekomu je moja centrala bila nadgrajena zato sem lahko povišal hitrost na 200/40.
Prav tako imam sedaj na t-2,na telekomovi optiki in hitrost 300/50.Seveda ima t-2 svojo opremo na centrali.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 17:24
Napisal/-a atepej
Na gPON je drugače

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 18:47
Napisal/-a webmaher
kakšen gPON... jasno mi je bilo povedano danes kaj je možno glede T-2 in kaj ne... pri Telekomu je ta brzina možna...ju3 me pokliče s Telekoma..verjetno jih bom dal še mal na čakanje, da se še mal popravijo pa cene spustijo :mrgreen:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 18:56
Napisal/-a kitl
Gpon ima samo T-2 za izgovor. Na Telekomu se vse da dobit proti plačilu ne glede na to, da je gpon.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 2. Nov 2017 ob 19:00
Napisal/-a krepki45
webmaher napisal/-a:kakšen gPON... jasno mi je bilo povedano danes kaj je možno glede T-2 in kaj ne... pri Telekomu je ta brzina možna...ju3 me pokliče s Telekoma..verjetno jih bom dal še mal na čakanje, da se še mal popravijo pa cene spustijo :mrgreen:
Na telekomu je res ta hitrost možna ampak ne na vseh centralah.