Stran 34 od 35

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 14. Nov 2018 ob 09:27
Napisal/-a ScythY
Uh meni je bilo pa že čudno ,ko smo naročili optiko (seveda somo dobili ponudbo da je zdaj možno ) pa dobim prejšni dan sms da moram še kak mesec počakat da telekom nekaj poštima ...am kj pa ima telekom pri T2 optiki saj prej sem imel to v Kranju pa nikoli ni nihče omenjal TS-a :-):-)

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 21. Apr 2019 ob 16:09
Napisal/-a hiberleaf
Kot vidim ima na omrežju TS uporabik prosto izbiro operaterja fiksnih storitev. Zakaj to ni mogoče na omrežjih od ostalih operaterjev (npr. T-2)? Bi v teoriji T-2 lahko dal v najem svoje omrežje ostalim operaterjem, tako kot to počne TS? Obstaja tu kakšna tehnična omejitev ali je to le pohlepnost T-2, ki želi monopol? :hmm:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 21. Apr 2019 ob 16:17
Napisal/-a mikrohard
To je stvar regulatorja. Telekom je monopolist, zato mora omrežje nuditi tudi drugim operaterjem. Drugi operaterji imajo dovolj majhen tržni delež, da jim tega ni treba. Če bi enkrat T-2 postal tako velik kot Telekom, bi bil tudi prisiljen omrežje deliti z drugimi. Tehničnih omejitev ni... so le birokratske.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 25. Apr 2019 ob 13:16
Napisal/-a starfotr
Btw, T-2 ima večje optično omrežje, kot Telekom. Ko so razvezali bakreno zanko, so gledali velikost omrežja. V bistvu, če bi bilo kaj pravice na tem svetu, bi morali telemach tudi ponudit omrežje drugim. Tudi T-2 bi moral narediti isto.

Samo, kaj, ko so operaterji pri nas eni papki vsi skupaj.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 11:52
Napisal/-a DownTaker
Koliko je največja hitrost interneta na T2 paketih preko TK optike?

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 12:05
Napisal/-a slow_slow
downtaker:
300/40 sicer se da več tudi ampak bolj za poslovne

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 14:30
Napisal/-a asgard
Sam imam na BRO TS optiki 1000/100

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 14:32
Napisal/-a ciril88
300/40 je v paketu Oranžni diamant za 1000/100 je doplačilo.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 14:49
Napisal/-a MrTwelveTrees
Morali bi dati opcijo doplačila 500/100 na BRO. :grrpc:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 15. Okt 2020 ob 22:41
Napisal/-a DownTaker
Hvala za info.
Vprašam, ker Telekom ima 350/40 in 600/40.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 3. Nov 2020 ob 18:51
Napisal/-a Appletech
Lep pozdrav, Imam eno uprašanje,do sedaj sem imel paket Oranžni Diamant HBO - FTTH Internet:Hitrost: do 300 Mbit/s - 40 Mbit/s na TS optiki,hitrost je bila omejena max Download:100 Upload: 20 Mbit,in mi je vezava potekla,danes so me pa poklicali iz t-2 če bi se zopet vezal,in sem rekel da ne, ker nimam hitrosti interneta ki jo plačujem,potem je rekla da ni problema pošlje tehnika in mi zamena modem,ker novejši modemi baje so boljši.Zdej me pa zanima,a je to res al ne? Ker drgač grem drugam.Hvala za odgovor

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 3. Nov 2020 ob 18:59
Napisal/-a mikrohard
Res je... T-2 preko Telekom optike na Oranžnem Diamantu sedaj ponuja hitrosti do 300/40.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 3. Nov 2020 ob 19:01
Napisal/-a Appletech
mikrohard napisal/-a:
3. Nov 2020 ob 18:59
Res je... T-2 preko Telekom optike na Oranžnem Diamantu sedaj ponuja hitrosti do 300/40.
Hvala :pivo:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 3. Nov 2020 ob 19:08
Napisal/-a mikrohard
Je pa to še vedno manj od 500/100, kolikor dobijo tisti, ki so na T-2 omrežju.

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Objavljeno: 3. Nov 2020 ob 19:35
Napisal/-a MrTwelveTrees
Ja, T2 bi moral že v štartu ko so šli na BRO porte, uskladiti hitrosti z Telekomom.
Ma vse je ena sama zmešnjava, ker niti nočejo dopustiti da naročnik doplača za 500/100 ampak samo 1000/100, vzemi ali pusti (govorim za BRO).