youtube - počasno nalaganje

Vse o T-2 internetu
Odgovori
bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a bender33 » 14. Jun 2016 ob 23:17

tudi v tujini majo probleme z jubitu

http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=2156247

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 15. Jun 2016 ob 08:07

A vam je treba narisat njihove splošne pogoje?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Jun 2016 ob 08:48

Ja lahko narišeš.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 15. Jun 2016 ob 09:33

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Jun 2016 ob 11:37

to je napisano :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 15. Jun 2016 ob 12:31

Maš pač napisano :mrgreen:
Slika

Slash
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a Slash » 6. Avg 2016 ob 18:10

Youtube mi "šteka", ko gledam v HD 720p...štekalo mi je tudi pri prejšnjem ponudniku, ko nisem bil na optiki.

Pa sem rekel, dajmo temu naredit konec in vzamem T4 TERA. Stvar še vedno šteka na TV Philips in mi žre živce naprej.

Sploh ni razlike, če je povezano žično ali brezžično, oboje dela z enako hirostjo.

A je to normalno??

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Avg 2016 ob 18:14

Tv je posodobljena na zadnji SW
Slika

Slash
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a Slash » 6. Avg 2016 ob 18:30

Zadnji softwar

Ne bi vedel ker imam nastavljeno na avtomatsko posodobitev.

To bi lahko vplivalo??

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Avg 2016 ob 18:34

Ne nima vpliva. Drugače pa, njihova aplikacija deluje malce počasneje. YouTube pač.
Slika

Slash
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a Slash » 6. Avg 2016 ob 18:42

Potem je cisto neodvisna od hitrosti neta, ce te prav razumem in je kriva sama aplikacija?

Da ne bom odkrival tople vode se naprej.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Avg 2016 ob 18:54

Da
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Avg 2016 ob 19:03

Mah na teh pametnih televizijah youtube vedno dela počasi. Mora pa biti bolje na android pametnih televizijah in quad procesorju - tukaj nebi smelo.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Slash
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a Slash » 6. Avg 2016 ob 19:58

Hja, TV je quad core in android...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: youtube - počasno nalaganje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Avg 2016 ob 20:04

pol pa klič na servis pa jih vpraši zakaj si tok plaču za tv pa šteka.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori