T-2 Wifi oprema

Vse o T-2 internetu
Odgovori
FuriousG
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 31. Maj 2007 ob 17:50
T-2: Že imam
Kraj: Železniki

T-2 Wifi oprema

Odgovor Napisal/-a FuriousG » 27. Jun 2012 ob 14:14

Živjo!
Imam eno vprašanje. Doma bi rabil wifi le občasno, da se connectam s telefonom. 24/7 wifi povezave ne rabim, niti je nočem. Ima T2 mogoče kak tak modem, ki bi omogočal wifi? Trenutno imam že kar star modem, Smart Com SV2M104. Ali obstaja kakšna USB rešitev? Najlepša hvala za odgovor!
lp

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 613
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Še nimam
Paket: A1 Konkurenca ;)

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 27. Jun 2012 ob 15:27

Ne ni ga, in sv2m ni ravno "star".

FuriousG
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 31. Maj 2007 ob 17:50
T-2: Že imam
Kraj: Železniki

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a FuriousG » 27. Jun 2012 ob 15:39

No ja, star... kaki 2 leti ga imam verjetno že. Se pravi takega modema z wifi ni. Nekatere siolove se baje da zmodificirati. A je potem res najbolje kar router kupit?

xtasy
Model
Prispevkov: 273
Pridružen: 13. Jun 2010 ob 16:55
T-2: Še nimam

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a xtasy » 27. Jun 2012 ob 16:07

na t2ju nimaš druge opcije kot da nabaviš router. ampak glej, da kupiš ROUTER in ne dostopne točke! pa ne kupi najcenejšega, ampak neki kvalitetnega, ker svoj zanesljivodelujoč router lahko uporabiš pri kateremkoli operaterju.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist ... rtType=asc
http://www.mimovrste.com/katalog/1021/o ... rjevalniki

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2021
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a NoName » 27. Jun 2012 ob 21:32

Če se ti ne mudi z nakupom routerja, ti priporočam, da počakaš kak mesec ali dva...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1291
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a Skorc » 27. Jun 2012 ob 22:35

A lahko namigneš v kaj bo čez mesec ali dva? Seveda, vezano na router.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7141
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jun 2012 ob 22:44

nekaj brezžičnega naj bi bilo, venadr ne vem kaj in točno kdaj, kot je rekel NoName počaki še mesec ali dva pa bo kaj več novega
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 768
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 21:16
T-2: Že imam
Paket: bakreni T-3 + XL
Kraj: Izola

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a maxus » 27. Jun 2012 ob 23:51

Morda pa mu NoNamejev namig ne bo ustrezal in bo brez veze izgubil par mesecev....če je že vržena kost, naj bo vsaj malo mesa na njej...
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7141
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jun 2012 ob 23:58

FuriousG : pojdi v prvo trgovino ki imajo routerje in kupi enega za 30 eur, bo čist ok za tvoje potrebe.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2021
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a NoName » 28. Jun 2012 ob 09:57

V tej fazi ne morm nič več povedat, morebiti bom lahko dal že naslednji teden kako kost za glodat :)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

Rhae
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 17. Jan 2008 ob 13:38
T-2: Že imam

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a Rhae » 28. Jun 2012 ob 13:04

telemach da tudi wifi zraven se mi zdi, tko da mal pričakovano

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4931
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 28. Jun 2012 ob 13:04

Telemach lahko ma svoj WIFI :)

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a RobertM » 28. Jun 2012 ob 13:21

Ja - pri WiFi ju je važno tudi domet in stabilnost ;-)
Doma sem imel na testu enega "predelanega" SV2M104 pa nisem bil zadovoljen z njim (in še kdo drug ne) in zato niso šli v promet :!:

Tisti za katere sem slišal, da pridejo pa so pravi bombončki - multipraktik v lični škatlici :car:

Pa pustimo še kak teden "času čas" :owned:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Rhae
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 17. Jan 2008 ob 13:38
T-2: Že imam

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a Rhae » 28. Jun 2012 ob 13:25

verjetno mala možnost za 802.11ac eh ? :razz:

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Wifi preko USB?

Odgovor Napisal/-a RobertM » 28. Jun 2012 ob 13:38

Na bakru ne rabiš takih brzin :mrgreen:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Odgovori