Težave s hitrostjo....

Vse o T-2 internetu
Odgovori
voyager2
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 27. Jan 2019 ob 00:06

Sem prebral še enkrat. Nasvet ostaja.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3263
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Jan 2019 ob 09:29

Seveda da lahko pokliče na 064 064 064 in se pozanima o statusu reševanja napake.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jan 2019 ob 11:43

voyager2 napisal/-a:Sem prebral še enkrat. Nasvet ostaja.
Sej ne more T2 nič, razen da prijavi na Telekom da nastavi port BRO na višjo hitrost, ne vem to so že naredili, kaj še hočeš ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

voyager2
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 27. Jan 2019 ob 13:42

Mislim da pri tem sporočanju škriplje, zato. Kako veš da so to že naredili?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jan 2019 ob 15:54

Ker so mu povedali, da so to naredili.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1272
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a Skorc » 27. Jan 2019 ob 20:59

In naslednja resnica ... če ne drezaš lahko traja v nedogled. Žal je temu tako, kar pa seveda ni prav.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1555
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Jan 2019 ob 21:08

Tu se pa absolutno strinjam. Če ne poznaš koga pri T-2, ali če ti ne pomaga nihče iz foruma, je tvoja najboljša opcija T-2 twitter account ali T-2 facebook account. Ker "uradni" support se velikokrat nikamor ne premakne.

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 9. Feb 2019 ob 22:33

Opazil sem da mi je precej padla hitrost zadnje dni. Paket 300 deluje na 220. Ponavadi je delal na 280, ampak 220 mi je že malo veliko odstopanje od 300. V čem je fora? Gre za optiko na t-2 omrežju. Modem sem že resetiral in router tudi in kabli niso precvikani. Hvala.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Feb 2019 ob 22:41

Če si testiral preko kabla, izklopil ostane naprave, testiral še z drugim računalnikom na kabel (in ti nobena naprava ne uporablja wifi) ... potem javi napako.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

rokokoko
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 8. Jan 2016 ob 14:48
T-2: Že imam
Paket: 300/50 dunlod

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a rokokoko » 10. Feb 2019 ob 16:19

Sem poskusil priklopit direktno na t-2 škatlico v lan 1 in lan 2 in oba delata z 300 mbps. Torej bi lahko bilo nekaj narobe z routerjem. Gre za Asus RT-AC68U, ki naj bi bil dovolj dober. Kakšna ideja?
Edit: sem našel rešitev. Vse potegnil iz elektrike, počakal 8 sekund in priključil nazaj. Za vsak slučaj sem naredil še posodobitev routerja in naredil reboot. Zdaj leti ko šus. :D

verma
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 20. Okt 2008 ob 08:01
T-2: Že imam
Paket: 20/4 + IP TV + IP telefon

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a verma » 11. Feb 2019 ob 11:23

Kakor je napisal mikrohard. Če vse urejaš preko HD je zelo naporno. Vedno drugemu razlagaš probleme.

Datum: 7. 2. 19 16:34 (GMT+01:00)
Spoštovani,
ob pregledu smo opazili, da je sprememba hitrosti bila urejena. Vljudno vas naprošamo, da hitrost preverite preko Speed testa.
V kolikor ne bi opazili nobene spremembe vas vljudno naprošamo, da pokličete številko 064-064-064 in pritisnete številko 3 za oddelek tehnične podpore, da bodo lahko tehniki ustrezno preverili delovanje.

Itak da hitrost ni urejena. Kličen na HD in model reče "mogoče bo pa v ponedeljek" kao danes.
Počakam še malo in zopet zatežim.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4874
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Feb 2019 ob 11:29

Lahko meni podaš podatke na ZS pa pogledam?

aleskuhar
Faca
Prispevkov: 159
Pridružen: 12. Sep 2007 ob 18:22
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Trbovlje

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a aleskuhar » 13. Feb 2019 ob 07:17

Pozdrav!
Gre za kolegico, lokacija Idrija, ts optika, tv dela brez problema. Je že kdo imel primer, da je prihajalo do prekinitev povezave z mrežno kartico, vsake par sekund? Kaj bi lahko bil vzrok? Če isti kabel vtakne v staro opremo isp-ja, zadeva dela? Nameščeni win7, v modem vklopljena samo tv in računalnik, wi fi še nima, ker je mašina prestara.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Feb 2019 ob 12:52

update mrežne? mogoče dat kak router/switch vmes, če potem deluje?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave s hitrostjo....

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Feb 2019 ob 13:31

Ugibam da je nova oprem gigabitna, mrežna pa tudi, pa se noče povezat giga, probaj ročno nastavit na 100Mb full duplex
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori