VDSL - kraji, kjer bodo dobili T-2 kolokacije

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
manta
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 08:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 TV
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a manta » 15. Sep 2006 ob 21:45

nobenih vez nimam, delam pa na t2.

sofoiks
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 23. Jun 2006 ob 23:17
T-2: Že imam
Paket: 4/512+tv+tel
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sofoiks » 15. Sep 2006 ob 22:00

rabite kaksnega tehnika monterja al kaj podobnega :)?
Slika

N7
Model
Prispevkov: 206
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:39
T-2: Že imam
Paket: all inclusive

Odgovor Napisal/-a N7 » 15. Sep 2006 ob 22:11

al pa za podpise pobirat po LJ :D

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Sep 2006 ob 22:53

@manta glede tvojih vseh prispevkov, ki so pisani na ta forum iz IP-je 86.61.72.xxx močno dvomim o kredibilnosti tvojih trditev o delu na T-2 zato te prosim, da ne zavajaš naših uporabnikov.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
manta
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 08:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 TV
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a manta » 16. Sep 2006 ob 08:06

se pravi, če imam siol ne morem delat na t2? :lol:
brezveze se prerekat z vami.kogar pač zanima naj zs pošle.

N7 napisal/-a:al pa za podpise pobirat po LJ :D
Če si star vsaj 18 ti dam lahko številko od človeka ki ima pobiranje soglasij in pogodb čez.

Shrek
Model
Prispevkov: 210
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:46
T-2: Že imam
Paket: 4 Mbps / 1 Mbps
Kraj: Izola

Odgovor Napisal/-a Shrek » 16. Sep 2006 ob 10:05

Kaj ni tudi g.dir. Matevz na @siol.net.
Slika
čakal 200 dni

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1642
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Krypto » 16. Sep 2006 ob 11:35

kogar zanima razdalja (zračna) od centrale do doma naj mi pove naslov pa preverim
Zračna razdalja je v nestrjenih naseljih zelo problematična, ker prihaja do tega da so stranke oddaljene zračne razdalje recimo 1200 metrov, sam kabel ima pa dejansko čez 2000 metrov. Problem je tudi da laični ljudje ne vedo kakšno razdaljo gledajo na T-2 ob podpisu pogodbe in s tem posledično prihaja do nezadovljnih strank, ki bi se jih že v štartu dalo zavrnit pa nebi blo problemov. Če bi bilo po moje, kar pa seveda ni, bi se stranko poklicalo in vprašalo, ali ve kako poteka napeljava (mnogo jih ve, ker tisti v nestrjenih naseljih so večinoma sami polagali kable) in pa če ima urejeno inštalacijo (večina ljudi misli da T-2 pride s hiltijem, zmontira kable v kanale pa so veseli uporabniki, dejansko stanje je pa tako kot piše na strani "da T-2 PRIKLOPI vse naprave" in to je to).

Uporabniški avatar
manta
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 08:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 TV
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a manta » 16. Sep 2006 ob 11:39

velika večina ne ve dejanske razdalje, ne vejo niti ali imajo isdn ali pstn.

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1642
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Krypto » 16. Sep 2006 ob 12:34

Mislim, da bi se to dalo s klicem v 5min ugotovit. Če je že v štartu vse poštimano ljudje vedo kaj pričakovat. Če ti sediš v Ljubljani, mislim da si fizično ne predstavljaš kje je Zgornja Kungota 55a, pogledaš zračno razdaljo aha 1200 metrov ni problema, v resnici mu gre pa kabel vodoravno 1000 metrov, potem pa še vertikalno 900 metrov. Telekom ga odklopi, ker je itak na PRD, nima posledično telefona. T2 storitve mu ne potegnejo ker je predaleč. Predpostavimo, da je montaža v petek. T2 terenci pridejo pomert v roku enega tedna in sledi vrnitev v prvotno stanje, ali pa stranka enostavno pozabi T2jovce in sama povrne v prvotno stanje za tistih 4k SIT. Z enim klicem bi se dalo to rešit :), k sreči so to bolj izjeme, samo bi se jim dalo izognit kajne :wink:

p.s. sorry za offtopic 8)

Danger
Faca
Prispevkov: 131
Pridružen: 13. Nov 2006 ob 20:49
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Danger » 13. Nov 2006 ob 21:07

pozdravljeni
meni pa zanima kaj je z temi kraji ki bodo dobili t-2 kolokacije ?

niko
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 00:09
T-2: Že imam
Paket: 5/5 + HD TV + TEL
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a niko » 13. Nov 2006 ob 21:22

Slika

Danger
Faca
Prispevkov: 131
Pridružen: 13. Nov 2006 ob 20:49
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Danger » 13. Nov 2006 ob 21:28

in a jih ze delajo al ne ?

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 21:29

Danger, lej kaj piše tlele v drugem odstavku:
http://www.t-2.net/?AUID=60568010D1590C0010F6
Optika 100/10

Danger
Faca
Prispevkov: 131
Pridružen: 13. Nov 2006 ob 20:49
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Danger » 13. Nov 2006 ob 21:32

vsak dan gledam ce se kej spremeni :P pa nc :P za t-2 pa cakam ze odkar je vn prisla

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 21:36

3 mesece je 13. decembra. Upam, da ne pade ravno na petek. Če bo odgovor pozitiven, traja potem še nekaj mesecev. Tako da potrpi do takrat... :)
Optika 100/10

Odgovori