Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
krepki45
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 16. Mar 2019 ob 10:18

Imam Innbox f60 in router linksys,kako mora bit nastavljen f60 da bo zadeva najbolje delovala,sedaj je f60 nastavljen v router načinu.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7006
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 16. Mar 2019 ob 19:36

Definiraj: "bolje"
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

krepki45
Model
Prispevkov: 277
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 17. Mar 2019 ob 16:16

Sem porihtal klical na t-2 da so modem spet nastavli v bridge način.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7006
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Mar 2019 ob 20:00

Potem da drugič povej tako, ne da nekaj poveš, kar nima ne repa ne glave.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 1. Apr 2019 ob 14:32

A imajo f60 SFP za odstranit mogoče, da bi ga vtaknil v mikrotik ? Da vem ali se splača težit t-2-ju za zamenjavo modema ?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3279
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Apr 2019 ob 14:40

Kaj ko bi pogledal ;)
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 1. Apr 2019 ob 15:14

nimam tega modema. Imam V45 al nek tak šmorn. In tisti nima.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4883
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 1. Apr 2019 ob 15:30

Moj F60 ima.
Ker sem ga posebej rabil ob prehodi iz milana na F60.

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 1. Apr 2019 ob 15:55

Koga od tehnikov bi bilo za kontaktirat da bi bila zamenjava čim manj boleča.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3279
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Apr 2019 ob 16:39

Na gPON SFP modula ne dobiš.
Slika

phoinix
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 28. Apr 2015 ob 12:11
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a phoinix » 17. Avg 2019 ob 16:53

Nisem prebral vseh 36 strani, se opravičujem... Kako na INNBOX F60 omogočim multicast? Kako sploh dostopim do ruterja (192.168.64.1 nima povezave). Domofon imam priklipljen direktno nanj (ni prostora za dodaten ruter v omarici) in seveda ne deluje kot bi moral.

Če kdo ve iz glave, lepo prosim.

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 17. Avg 2019 ob 17:10

Vse kar se tiče nastavitev lahko nastavljaš na horizontu. Drugje ne moreš nič s temi modemi. Zato pa dajamo stran in priklapljamo svoje routerje da lahko delamo kar hočemo.

phoinix
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 28. Apr 2015 ob 12:11
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a phoinix » 18. Avg 2019 ob 09:53

V kaj pa moram potem investirati? Wireless router za po bajti ze imam, rabim le takega ki bo sluzil od opticnega kabla naprej do tega ruterja. Torej ne rabi bit wifi ruter...?

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 18. Avg 2019 ob 10:58

Razloži kaj bi sploh potreboval, oziroma kaj bi rad naredil doma da ti vemo svetovati.

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 157
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 18. Avg 2019 ob 14:33

Kliči na T-2 support in prosi, da ti port na modem-u (kjer želiš multicast) nastavijo v bridge način :pivo:

Odgovori