Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1827
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 5. Dec 2019 ob 00:46

To je maksimalna hitrost, ki je možna na njegovi liniji. Ja... operaterji bi lahko ponujali višje hitrosti na DSL linijah... ampak tega ne počnejo, ker je verjetno premajhen delež uporabnikov na takih linijah.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1192
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a g33k » 5. Dec 2019 ob 00:57

Po moje je v ozadju nekaj drugega, ker TS še vedno ne ponuja višjih hitrosti od 40/10 na VDSL, T2 pa recimo že od vsega začetka 60/25.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2258
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a RobertM » 5. Dec 2019 ob 21:28

asgard napisal/-a:
4. Dec 2019 ob 16:30
Meni se smartcom sinhronizira... Pa ga ne dam od sebe. 8 Portni in deluje že leta. :plosk:
Ne me basat, da imaš še vedno istega SV2M108, ki sem ti ga že davno montiral :car:
BDW: Tudi tvoj Linksys je še vedno v akciji čeprav je bolj penzionist ;-)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 438
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 5. Dec 2019 ob 23:59

Jap Robert še zmerom ista kišta. In dela ko šus.

sleby
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 01:15
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: ig

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a sleby » 20. Dec 2019 ob 00:17

Ali je normalno, da imam vse porte zaprte? Imam F60, pa katerikoli port probam preko checkerja pise, da je zaprt.
Problem je v tem, da od zunaj ne morem dostopat do NAS-a, ki sem si ga nabavil. Stopnja varnosti je nizka.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1827
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Dec 2019 ob 00:30

Imaš bridge port ali NAT? Če imaš NAT, si nastavil port forwarding? Ali pa DMZ?

sleby
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 01:15
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: ig

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a sleby » 20. Dec 2019 ob 10:36

Bridge porta nimam, vsaj ne da bi vedel. Sem probal vseh 5, pa nikjer ne dela. Port sem odprl preko servisnih, pa port checker se vedno pravi, da je zaprt. Predvidevam, da tudi, ce nastavim DMZ bo isto?

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4995
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 20. Dec 2019 ob 11:18

daj mi podatke na ZS, kje ti ne dela...
nekak sumim, da je neki čisto tretjega :D

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 212
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a ervins » 6. Jan 2020 ob 00:07

Je že kdo probal priklopit WD zunanji disk z lastnim napajanjem prek usb vhoda na INNBOX F60?
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 438
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 6. Jan 2020 ob 10:45

Na t-2 je tist port samo za servis kolikor mi je znano. Kupi si RPI in naredi nas ....

MihaP
Faca
Prispevkov: 120
Pridružen: 2. Feb 2017 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: start t4

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MihaP » 6. Jan 2020 ob 15:55

Innbox ima polno nastavitev. Podpira USB mrežni disk, vendar ima T2 to izklopljeno.
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 438
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 6. Jan 2020 ob 17:56

Potem nima, če je izklopljeno ... Lahko pa vprašaš na t-2 če ti odprejo :?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1337
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a Skorc » 6. Jan 2020 ob 18:28

Ja, valda, da nima. Kar enako velja za vse navadne smrtnike (odjemalce T-2 storitev).
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Jan 2020 ob 19:04

MihaP napisal/-a:
6. Jan 2020 ob 15:55
Innbox ima polno nastavitev. Podpira USB mrežni disk, vendar ima T2 to izklopljeno.
Slika
Blagor teb, ko imaš dostop :cry:
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 438
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 6. Jan 2020 ob 20:50

Atepej, sej ga maš lahko tud ti, samo vrž to skoz okno pa svoj router daj zraven. :grrpc: :rtmT2:

Odgovori