Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7446
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Jan 2020 ob 21:34

Ne vrži skozi okno, ker bo pol plačat za njega :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 445
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 6. Jan 2020 ob 21:50

MrTwelveTrees napisal/-a:
6. Jan 2020 ob 21:34
Ne vrži skozi okno, ker bo pol plačat za njega :owned:
zna bit :suicide:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Jan 2020 ob 22:15

MrTwelveTrees napisal/-a:
6. Jan 2020 ob 21:34
Ne vrži skozi okno, ker bo pol plačat za njega :owned:
Res, da nisem dokazano normalen. Sam tak nizek IQ pa tudi nimam. :roll:
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 19:51

se da kaj malo več nastaviti F60?
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 20:26

WiFi pri F60 AC zgleda takole

Slika

Pri 500 /100 gre do 320 / 100 mbit/s

Slika
Zadnjič spremenil atepej, dne 5. Mar 2020 ob 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 20:27

Zadnjič spremenil cslesce, dne 5. Mar 2020 ob 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 20:33

Če želi priključit svoj router na innbox in uporabit njegov DHCP, mora priključit na LAN1 (ne v wan) ip pa nastavit na 192.168.64.2 ali katerikoli do 98.
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 20:44

pa saj že imam to pomoje urejeno, samo sestavil sem nov pc, in furam sočano oba pcja...in se ne vidita znotraj omrežja......
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 20:45

Maš nastavljeno povezavo na zasebno?
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 20:52

aja

stari pc je window 7
novi pc je windows 10

mislim, da je private da.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 20:56

Nadzorna plošča\Vsi elementi nadzorne plošče\Središče za omrežje in skupno rabo\Dodatne nastavitve skupne rabe

Slika Slika Slika

Upam da kaj pomaga.

Poskrbi, da sta v isti delovni skupini (workgroup) in da nimaš v mrežni drugih dns-jev.
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 21:04

fora je da, windows 10 po novem nima workgrooup.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 21:06

V slikah imaš za Windows 10
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 674
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 5. Mar 2020 ob 21:22

kero verzijo imaš?
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3827
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Mar 2020 ob 21:26

1909 zakaj?
Slika

Odgovori