Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 444
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 28. Apr 2020 ob 08:34

Poklicat je treba tja ...

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 28. Apr 2020 ob 08:36

:D mogoče... javi na privat

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 16:12

meni se bo zmešal, ne spoznam se na jebene mrežne nastavitve.

slow_slow pravi, da imam na LAN 3 bridge mode.....prestavim iz LAN 1 na LAN 3 in potem net ne dela.
zdaj ga dobi pač od INNBOXA

192.168.64.101
255.255.255.0
192.168.64.1
192.168.64.1
Dynamic IP

ko dam na LAN3, pa vse zgine lol :grr:
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 444
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 29. Apr 2020 ob 16:59

Če je bridge je mišljeno da router daš gor in nastaviš na DHCP da dobi javni ip.

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 17:15

Slika

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 717
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a rossi » 29. Apr 2020 ob 17:24

To je lokalni dhcp. Ti pa moras nastavit na WAN dhcp


Sent from my iPhone using Tapatalk

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 17:27

Slika

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 717
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a rossi » 29. Apr 2020 ob 17:40

A si na BRO optiki?


Sent from my iPhone using Tapatalk

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 17:43

pojma nima kje sem, Kranj T-2 optika.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7385
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Apr 2020 ob 17:51

Si resetiral innboxa ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2267
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a RobertM » 29. Apr 2020 ob 18:04

Po preklopu lan kabla resetiraj router, da poišče nov IP ;)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 18:11

sem tudi to.....moram dlje časa?
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2267
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a RobertM » 29. Apr 2020 ob 20:08

Bi moralo dobiti takoj, če je prav nastavljeno.
Lahko tudi na routerju greš pod WAN in pritisneš "renew IP" ali kaj podobnega.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7385
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Apr 2020 ob 20:10

Lahko pa tudi da Innbox ni zagrabil nastavitve. Se tudi to zgodi. Javi slow_slow - u še enkrat na ZS da ti ne dela.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 29. Apr 2020 ob 20:17

sem mu
Slika

Odgovori