Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 444
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a asgard » 29. Apr 2020 ob 20:29

Ka bi T-2 nabavljal "latvijske" INBOXE bi vse delalo :D :D

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 30. Apr 2020 ob 07:41

Optimist, da bi kaj drugače delalo.
Drugače pa na T-2 strani zgleda vredu.
na novo setup za router bi mogel pomagat.

raceboy
Faca
Prispevkov: 160
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a raceboy » 30. Apr 2020 ob 15:48

asgard napisal/-a:Ka bi T-2 nabavljal "latvijske" INBOXE bi vse delalo :D :D
kaj niso enkrat mikrotikov dajali ?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 827
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 30. Apr 2020 ob 19:31

Mogoče si pokuril Ipje... ne vem kaj čačkaš, če ti vse dela, zdaj pa je spet t-2 kriv!
You Can Call Me Santa Claus
Slika

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 5. Maj 2020 ob 10:18

Mene pa zanima ali je možno, da mi na innboxu skonfigurira T2 en port v bridge? Na ta port bi dal svoj router.
Na innbox-u od T2 pa še vseeno ostaneta priklopljen Amino komunikator za TV in fiksni telefon?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 827
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 5. Maj 2020 ob 10:41

Seveda se da, daj podatke na ZS
You Can Call Me Santa Claus
Slika

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 5. Maj 2020 ob 13:04

ciril88 napisal/-a:
5. Maj 2020 ob 10:41
Seveda se da, daj podatke na ZS
Sem poslal ZS.

cslesce
Navdušenec
Prispevkov: 672
Pridružen: 1. Okt 2011 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Kranj

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a cslesce » 8. Maj 2020 ob 18:14

ste kaj spreminjali? qbitorrent ne dela nič.
Slika

pol3ni
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 16. Maj 2020 ob 10:24

Pozdravljeni
Pred kakim mesecem dni sem dvignil hitrost interneta na 300/40.Ker preko svojega ruterja nisem dosegal te hitrosti sem svoj ruter prenastavil na access point.Do tu vse lepo in prav.Danes pa probam priti do nastavitev svojega routerja in mi nikakor ne uspe,ne glede na to kater ip vpišem.Router imam asus rt-ac68u
Ali probam še hard reset ruterja ali je kakšna druga opcija.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1900
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 16. Maj 2020 ob 10:57

Je router na 192.168.1.1? Če ja, potem moraš pri sebi ročno nastaviti IP 192.168.1.2 in se povezati direktno na router. Sedaj imaš IP od modema (če je T-2, je to 192.168.64.x)... modem pa ne ve, katera naprava ima IP 192.168.1.1.

pol3ni
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 16. Maj 2020 ob 10:59

Še ip
Priponke
ip 2.docx
(12.67 KiB) Prenešeno 10 krat
ip 1.docx
(12.01 KiB) Prenešeno 7 krat

pol3ni
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 16. Maj 2020 ob 11:02

Ja pred tem je bil na 192.168.1.1,tako da predvidevam da je še.Poizkusim in javim.
Hvala

pol3ni
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 16. Maj 2020 ob 12:02

No zej sem pa tam ko ne vem kako ročno nastaviti ip.Kakšna pomoč prosim

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1340
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a Skorc » 16. Maj 2020 ob 12:32

Lahko nekako takole: Start / Settings / Network & Internet \ Ethernet \ IP settings (Edit) \ IPv4 - Manual\ 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1
ali pa Control Panel / Network & Sharing Center \ Change adapter settings \dvokilik na Ethernet \ Properties \ TCP/IPv4 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

pol3ni
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Iskratel innbox V50-U, V60-U, F60

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 16. Maj 2020 ob 13:06

Če tole vpišem ostanem brez interneta
Priponke
Slika nove bitne slike.jpg
Slika nove bitne slike.jpg (40.12 KiB) Pogledano 200 krat

Odgovori