Vam Twitch deluje?

Vse o T-2 internetu
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 16. Jun 2015 ob 22:51

Zanima me če vam Twitch deluje? http://www.twitch.tv

Iz meni neznanega razloga samo te strani ne morem gledat. Vse drugo dela ok, samo ta stran ne. Kar je bolj bizarno, folk pravi, da pa njim dela.

Stran se nalaga 300 let, ko sem čakal na streame se je celo prikazala siva stran s Twitch logotipom in to je bilo to. Zdej pa se niti ne naloži, kar nalaga v nedogled, prazna bela stran browserja.

Če bi bilo kaj narobe s tranjo potem tud drugim ne bi delala, če bi bilo kaj narobe z mojo povezavo, pa verjetno ne bi delovalo še kaj drugega. Torej kje je catch?

Thx

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2235
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a RobertM » 17. Jun 2015 ob 06:56

Meni dela OK.
Si poizkusil pobrisati piškotke za to stran ?
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 19. Jun 2015 ob 12:01

Dela, jaz drugače uporabljam livestreamer in VLC za predvajanje kakega streama.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

sledgy460
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 26. Sep 2016 ob 20:48
T-2: Že imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a sledgy460 » 26. Sep 2016 ob 20:55

mene zanima ce vam normalno dela tale stran https://www.twitch.tv/lirik ker meni in ostalim prijateljem ki imamo t2 nam samo v vecernih urah buffera (nekaj sekund dela normalno potem louda par sekund in nato spet dela normalno za kratek cas) thx

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a kitl » 26. Sep 2016 ob 22:00

Meni deluje.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 26. Sep 2016 ob 22:12

Ta ko streama mu šteka...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

sledgy460
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 26. Sep 2016 ob 20:48
T-2: Že imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a sledgy460 » 26. Sep 2016 ob 22:30

ciril88 ce enim dela normalno enim ne pol verjetno je pri temu k streama vse kul al se motim? :)

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 27. Sep 2016 ob 07:35

meni nic ne buffera, slika pa se zatika... mogoče poglej kater drug stream, pa če ti tam deluje tekoče
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Dami
Znanec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24. Okt 2007 ob 12:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH
Kraj: Slov. Bistrica

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a Dami » 28. Sep 2016 ob 20:57

Ga jaz tudi pogosto spremljam in mi buffera vsake par minut kar mi gre počasi že na jetre. Pri 500/100 liniji bi pričakoval da bo delalo.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 28. Sep 2016 ob 21:57

Ni problem pri tebi ampak na uploadu uporabnika oz. mednarodnih linijh. Naredi speedtest do ZDA pa ne bos mel linije 500/100
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 3. Okt 2016 ob 00:33

Takrat sem na streamu vprašal, če ima še kdo probleme, pa je vsem delalo, samo men je skoz trokiralo. Torej ni bil kriv upload streamerja...

lumpek
Model
Prispevkov: 260
Pridružen: 11. Sep 2009 ob 12:27
T-2: Že imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a lumpek » 4. Okt 2016 ob 20:43

tudi meni ze kak mesec vsak vecer po 8 uri zacne trokirati. kolegu na siolu dela ok. tako da ni kriv streamer.
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 10. Okt 2016 ob 17:32

Meni šteka celi firefox če zalaufam twitch, medtem ko v edge deluje BP.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Pilee
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 16. Sep 2016 ob 19:32
T-2: Že imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a Pilee » 24. Okt 2016 ob 18:09

Meni vsak dan twitch zacne stekati okoli 8h zvecer pa do 10, in to vsem kolegom ki imajo t2 steka, ostalim kolegom ki imajo siol pa ne steka, tko da je to mal cudno, a ima t2 kake tezave z preobremenjenosto v vecernih urah al kaj

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Vam Twitch deluje?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Okt 2016 ob 18:42

uporabi traceroute cmd, pa poglej če se kej povišajo pingi
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori