Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Vse o T-2 internetu
elupo
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 24. Avg 2016 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: optika oranžni diamant

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a elupo » 24. Avg 2016 ob 16:22

imam isti problem v Trzinu.Dvakrat so me obvestili da pridejo 27.07 priklopit, nato pa 26.07 sporočijo da Telekom ni zvezal optike v centrali.Od takrat vse tiho.Me ima da bi odpovedal pogodbo.
lp

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Avg 2016 ob 16:31

Glede na situacijo s Telekomom in T2 bi v stilu teorij zarot skor rekel, da Telekom to dela zanalašč ravno zato, da bi ljudje odpovedovali T2 pogodbe...

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Avg 2016 ob 16:46

Lej ne vem jaz imam isto kod vidva pa nisem imel nobenih težav s Telekomom.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 24. Avg 2016 ob 17:37

elupo, daj podatke na ZS pa preverim kaj se dogaja...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 14. Okt 2016 ob 16:50

Pismo pacajo no. 2 tedna nazaj so me baje dejansko priklopili na glavni vod in je bilo rečeno, da v roku 2 dni dobim pošto za dejanski priklop. In še vedno nisem prejel ničesar. 3 mesece ničesar. S tem, da bi me moralid ejansko priklopiti že avgusta, pa so zafrknili in zdej spet vse stoji, brez vsakega kontakta, da bi koga sploh poklical. Katastrofa kako se firme obnašajo kot da smo še vedno na višku socializma Juge.

gremGOR
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 5. Mar 2016 ob 16:59
T-2: Že imam
Paket: enga mega

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a gremGOR » 16. Okt 2016 ob 09:00

Ojla, tole zna trajati ja, mogoce prej 3 mesece kot dva...mene so priklopli prejsnji teden...o moznosti priklopa pa me je Telekom obvestil se pred poletjem :)

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 16. Okt 2016 ob 09:14

Mislim, tko delajo, kot da nimajo pojma kdo je za kaj zadolžen in koga naj kdo obvesti, ko zaključi svoje delo...

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a Tosho » 16. Okt 2016 ob 09:37

+1
Slika

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 25. Okt 2016 ob 21:05

Evo, sem na drugem mescu od dneva, ko bi moral že bit na optiki. I just can't even... Komu naj sploh težim, ko pa se vsi izgovarjajo en na drugega?

Odgovori