Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Vse o T-2 internetu
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 15. Jul 2016 ob 10:13

Woohoo, ravnokar prejel klic od GVO, da pridejo naslednji teden potegnit optična vlakna do hiše. 8)

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Jul 2016 ob 10:45

:owned:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Jul 2016 ob 12:54

Evo mene tudi ravnokar klicali pridejo že jutri ob 14:30 vsa čast :pivo:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a Tosho » 15. Jul 2016 ob 13:13

:pivo:
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Jul 2016 ob 14:15

Evo fantje naredil 20 minut dela :car: Drugi teden še GVO potegne iz jaška do hiše potem pa pride T-2 maestro in se bo hiša končno po 10 letih boja zasvetila :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 18. Jul 2016 ob 10:20

Evo, zdej so tud men zmontiral. Sta fanta od GVO vse lepo speljala od omarce do mesta kjer bo modem. Zdej me morajo isto ruknit še na "glavni vod" in modem ter ostalo iz strani T2-ja, pol pa se končno losamo bakra :D

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Avg 2016 ob 13:54

Ok, tole je bil pa eden večjih WTF zadnji čas. Pride Telekomov tehnik, da bo priklopil eno zadevo in začne priklapljat na dozi pri računalniku, pa gledam mal postrani, ker se ne spomnim, da bi kdorkoli dejansko priklopil vlakna iz hiše na glavni vod.

Ne vem kako so se T2 in Telekom menili med sabo ampak očitno je nekdo zajebal in me sploh niso nikamor priklopili. Kar pomeni, da Telekomovec ni mogu naredt svojega, T2 če bojo uletel tud nimajo kaj delat ker Telekomovec ni naredil ničesar, jeba no, spet bom čakal kot en bebec, da se spet zmenijo. In še prav ekstra sem vzel dopust za dons, da bo ja nekdo na voljo. Ugh. I hate it when shit like this happens...

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Avg 2016 ob 14:11

Nič takega :D Jaz imam dva primera imam kolega, ki bo imel LLU optiko pa nima ne kabla do hiše ne doze nič pa so prišli iz t-2 mu montirat. Potem imam tasta, ki ima pa kabel v omarci pa doze ne pa so mu tudi prišli iz Telkoma in T-2 priklopit pa so samo odšli. Pač Telekom ima podizvajalce, ki delajo malo po svoje zato je taka zmešnjava. T-2 dejansko dobi potrjeno, da je vse pripravljeno od TS.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Avg 2016 ob 14:15

Ja, sej sem govoril s T-2 tehnikom mal nazaj, ko bi moral pridit za Telekomovcem. Dejansko je tle Telekom/GVO zajebal. Kakor vidim, T2 dejansko tle nima nič pri izgradnji samega omrežja, vi imate samo zakupljen vod od Telekoma, edino kar je vašega je modem nakoncu in sam link v omrežje. Oh well, pa tolk sem se veselil, da bom lahko končno zrihtal optiko še ta teden...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Avg 2016 ob 14:16

Nič novega.

PS: Neuradni forum ni T2 :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Avg 2016 ob 14:22

Vbistvu mi je mal žal, da sem nastopil tko pasivno kot sem. Če bi jezst v službi naredil tak zajeb, bi moral stranki še isti dan osebno dostavit naročeno robo, ki bi sicer morala it ven preko dostavne službe. Nazadnje je to pomenilo, da sem s svojim avtom naredil ene 80 kilometrov preden sem šel dejansko v službo, samo da se je stranki rešilo kot je bilo obljubljeno. Tle pa, uh oh vam sporočimo nov datum. Enkrat. :jao: Mah, zdej je kar je.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Avg 2016 ob 14:25

Problem je v tem, da še sam Telekom ne ve a je že vse skupaj zvarjeno ali ne :D
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Avg 2016 ob 14:33

RejZoR napisal/-a:Vbistvu mi je mal žal, da sem nastopil tko pasivno kot sem. Če bi jezst v službi naredil tak zajeb, bi moral stranki še isti dan osebno dostavit naročeno robo, ki bi sicer morala it ven preko dostavne službe. Nazadnje je to pomenilo, da sem s svojim avtom naredil ene 80 kilometrov preden sem šel dejansko v službo, samo da se je stranki rešilo kot je bilo obljubljeno. Tle pa, uh oh vam sporočimo nov datum. Enkrat. :jao: Mah, zdej je kar je.
Glej tako je in tako BO OSTALO, garantirano. tukaj ti ali jaz ne bova nič naredila, razen če boš postal kakšen od vodilnih na delovnem mestu Telekoma ali T2. :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Avg 2016 ob 14:34

RejZoR za kdaj so ti pa sedaj obljubili?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Stikalo "Prehod na optično omrežje" v nadzorni plošči

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Avg 2016 ob 16:03

Nič. Samo reku je, da mora javit, da še niso priklopili in to je bilo to. Me bojo kontaktiral.

Odgovori