prekinjanje interneta???

Vse o T-2 internetu
cable guy
Model
Prispevkov: 328
Pridružen: 3. Dec 2014 ob 00:40
T-2: Že imam
Paket: Exyu iptv+Directtv+Verizon+Sky

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a cable guy » 2. Jul 2016 ob 23:27

RejZoR napisal/-a:Men se tud dogaja zadnje 3-4 dni, da net kar pade dol brez posebnega razloga, linija niti ni obremenjena kaj posebej. Brskam po netu in kar naenkrat mi neha nalagat strani. Pogledam modem in lučka LINK ne gori. Pol začne utripat in čez par sekund se poveže nazaj.
To se dogaja tudi pri meni vsako tolko. Brskam brskam po netu, kliknem na kako stran in zacne trajat se skupaj....cakam ce bo nalozilo innic.....

Spodaj v sistemski vrstici se pokaze rumen klicaj oz obvestilo, da ni povezave......traja par sekund in se lepo poveze nazaj in stran se naloži sama.
"To Do is To Be" - Nietzsche

"To Be is To Do" - Kant

"Do Be Do Be Do" - Scooby Doo

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 5. Jul 2016 ob 21:38

In spet. In kar je najbolj hecno, do trenutka ko sem izbral opcijo prehoda iz VDSL na optiko je vse delalo. Kakšen izpad tko enkrta na 2 leti. Ko pa sem tisto naredil in je šlo naprej v izvedbo telekomu, praktično od takrat pa non stop neki serje. Teorija zarote ampak je vseeno preklemano hudo naklučje. Tolk prekinitev nisem imel v vsem skupnem času kar imam internet. Sploh. Vključno z Volja.net modemsko...

Mi lahko en prosim preveri kaj hudiča se dogaja z mojim priključkom, ker tole je pa že mal trapasto.

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2235
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a RobertM » 5. Jul 2016 ob 21:43

A mi posljes podatke na ZS, ker diagnozo sem ti ze postavil par postov nazaj !?
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 5. Jul 2016 ob 23:25

Sem spregledal tvoj post, ker je bil zadnji na tisti strani...

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a oyoy » 8. Jul 2016 ob 20:43

po tednu dni uporabe asusa, ki sem ga kupil od uporabnika Bayern1 ugotavljam, da router pri meni dela brezhibno.
ali je bila za težave oz. prekinjanje pri njemu dejansko kriva vezava innbox => asus ne vem, ampak laično predvidevam, da bi bile v tem primeru težave že od začetka. kolikor sem pogooglal, je težava s pado paketki, ki je razvidna iz loga, ki ga je objavil v prvem postu te teme, specifična za pppoe povezave.

p.s.
če je kdo slučajno zainteresiran za nakup popolnoma brezhibnega Linksysa E4200 v.1, naj me kontaktira na zs.
Slika
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 943
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 8. Jul 2016 ob 22:01

sem vesel da ti deluje...res skoda da so se pri meni zacele pojavljati te tezave...bi rekel da je ruter kriv, ce bi imel te tezave od samega zacetka....osem mesecev sploh nisem vedel ali sploh lahko pade internet....potem pa kar naenkrat redno vsaki dan enkrat do dvakrat....pa ko bi se vsaj povezalo nazaj po parih minutah? vendar samo izklop iz elektrike ali reboot je pomagal....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 11. Jul 2016 ob 07:54

Par dni nazaj je prišel T-2 tehnik in mi zamenjal VDSL2 modem in napajalnik. Moram potrkat na les, nobene prekinitve od takrat naprej. Lahko da je bil slučajno takrat kakšen drug faktor ampak od menjave mi še ni prekinilo. Tega je sedaj ene 3-4 dni...

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2235
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a RobertM » 11. Jul 2016 ob 18:01

Bayern1 napisal/-a:sem vesel da ti deluje...res skoda da so se pri meni zacele pojavljati te tezave...bi rekel da je ruter kriv, ce bi imel te tezave od samega zacetka....osem mesecev sploh nisem vedel ali sploh lahko pade internet....potem pa kar naenkrat redno vsaki dan enkrat do dvakrat....pa ko bi se vsaj povezalo nazaj po parih minutah? vendar samo izklop iz elektrike ali reboot je pomagal....

sent from Kodi 17 Krypton
Ti ali tvoj sotrpin :http://forumi.siol.net/showthread.php?t=42256 :roll:

RejZor: Bo bolje bo ;-)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 943
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 11. Jul 2016 ob 18:19

ja, to sem jaz tudi na maticnem forumu odprl temo z mojim problemom....ampak zdaj kar je je....problema v dveh mesecih nismo resili in mi ni preostalo drugega, kot da sem router prodal....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3478
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a atepej » 11. Jul 2016 ob 18:28

Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 943
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 13. Jul 2016 ob 18:55

hmm, danes dobil posto od telekoma, ker sem dal zahtevek za spremembo paketa brez IPTV...sedaj pa kolikor vidim so vsi njihovi paketi skoraj cenovno isti brez IPTV, kot modri paket z IPTV...? Jaz sem mislil, da bo kakih 15 evrov ceneje zaradi tega, pa je razlike samo 2 evra....sedaj pa ne vidim razloga da bi nekaj spreminjal in privarceval, kot da ostanem na modrem paketu ne glede na to, da nimam vec routerja in IPTV trenutno ni v funkciji....

sent from Kodi 17 Krypton

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a jst1 » 13. Jul 2016 ob 18:59

Se je fajn prej pozanimat ja.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2015
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a webmaher » 13. Jul 2016 ob 18:59

nekam pozno si to ugotovi ampak bolje pozno kot nikoli :mrgreen:
sicer so pa glede tega svi isti lumpi, zadnjič ko sem podrobno študiral je morda T-2 glede tega še najboljši....govorimo seveda samo o Sveti Trojici, ki jo sestavljajo Telekom, Telesmeh in T-2 .... :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3478
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Jul 2016 ob 21:54

Bayern1 napisal/-a:hmm, danes dobil posto od telekoma, ker sem dal zahtevek za spremembo paketa brez IPTV...sedaj pa kolikor vidim so vsi njihovi paketi skoraj cenovno isti brez IPTV, kot modri paket z IPTV...? Jaz sem mislil, da bo kakih 15 evrov ceneje zaradi tega, pa je razlike samo 2 evra....sedaj pa ne vidim razloga da bi nekaj spreminjal in privarceval, kot da ostanem na modrem paketu ne glede na to, da nimam vec routerja in IPTV trenutno ni v funkciji....

sent from Kodi 17 Krypton
vzem kabelsko tv
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: prekinjanje interneta???

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Jul 2016 ob 22:12

off topic ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori