Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
WAR-DOG
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + 2xTV
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana

Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a WAR-DOG » 14. Okt 2016 ob 11:12

Živjo,

imam problem ker gostujem spletno stran na T-2 omrežju, in potem dobim klic stranke, da ji ne odpira spletno stran.

Mi pošlje svoj IP 93.103.120.xxx.
IP spletne strani pa je 93.103.111.xxx

ok, potem se nekak namatramo, da ji modem dodeli drugi subnet od T-2 ker spremenimo MAC na routerju, in tako spet dela...
Mine teden dni, pa spet druga stranka, pa spet isti problem... včasih mi tudi ne odpre www.funtech.si ker tudi na T-2 gostujejo.

Ugotovil sem, da so vedno problemi z 93.103.xxx.xxx rang.

Help?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 14. Okt 2016 ob 11:13

Prijavi napako 0806464?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
WAR-DOG
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + 2xTV
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana

Re: Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a WAR-DOG » 14. Okt 2016 ob 11:15

Napako prijavil, rešitev je bila da so stranki nastavili static IP na drugi subnet...

Poleg tega imam preverjeno da dela stran iz tujine, iz Siol, iz Telemach pa še na simobil preko telefona... tako da je to neki interni problem.

Uporabniški avatar
WAR-DOG
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + 2xTV
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana

Re: Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a WAR-DOG » 24. Okt 2016 ob 19:36

Trenutno mi recimo ne odpre funtech.si.

A lahko še kdo proba?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 24. Okt 2016 ob 19:38

Meni deluje... naredi traceroute pa prilepi sem...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3479
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Ne odpira spletnih strani znotraj T-2 omrežja

Odgovor Napisal/-a atepej » 24. Okt 2016 ob 19:39

men dela

Koda: Izberi vse

  1     2 ms     1 ms     1 ms  192.168.64.1
  2     4 ms     3 ms     3 ms  188-230-128-1.gw.t-2.net [188.230.128.1]
  3     3 ms     3 ms     4 ms  84.255.208.65
  4     5 ms     5 ms     5 ms  89-212-88-26.dynamic.dsl.t-2.net [89.212.88.26] 
  5     6 ms     5 ms     5 ms  84-255-250-178.core.t-2.net [84.255.250.178]
  6     5 ms     5 ms     5 ms  93-103-16-10.link.t-2.net [93.103.16.10]
  7     5 ms     5 ms     8 ms  server.funtech.si [93.103.5.213]
Slika

Odgovori