bypass Innbox v60

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 395
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a asgard » 26. Maj 2019 ob 11:06

Zato pa smo šli na mikrotik....

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3153
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a madpanter » 20. Okt 2019 ob 16:58

raceboy napisal/-a:
23. Maj 2019 ob 18:36
...ja 4011 ima se vedno probleme z 5ghz wifi..se baje kar sam sklopi. imam tudi jaz ogledega tega. je se mal za pocakat

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
Kako je kaj z tem wifi-jem? (sem prodal svojga asusa in zdaj pogledujem kaj nabavit) :hmm:

malo tudi berem tale komentar:
Unfortunately, the RB4011 carries an inferior switch chip (RTL8367) than its predecessor, RB3011 (QCA8337). If you don't need to do any crazy VLAN switching, HW-based rule table, etc. then this router will serve you fine.
Dejansko koliko se to pozna npr. pri normalni uporabi (internet, IPTV preko wifi in kabla)?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a raceboy » 21. Okt 2019 ob 12:06

mislim da za normalno domaco uporabo z par vlani ni nc crazy pomoje:)

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3153
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a madpanter » 21. Okt 2019 ob 13:50

wifi dela vredu? Načeloma raje pol kaj drugega nabavim v rangu do 160€ z open-wrt podporo. Važn mi je samo da je sposobno spravt 500mbit linijo čez, da je stabilno delovanje brez restartov in wifi da deluje stabilno (brez padanja povezave)
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a raceboy » 21. Okt 2019 ob 14:01

aja se opravicujem :) ga nimam se. glede zmogljivosti je raketa proti ostalim. cakam edino da resijo se problem z wifijem (5ghz). meni 500/100 vlece na starem rb2011 brez problema.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3153
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a madpanter » 21. Okt 2019 ob 21:58

Dejansko kake težave pa ima wifi? Neki sem bral nekje da dol pada linija... :hmm:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a raceboy » 22. Okt 2019 ob 08:05


Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 395
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a asgard » 22. Okt 2019 ob 13:46

Po zadnji nadgradnji je pri meni stabilen wifi. Je pa res da ga ne uporabljam dosti pri vseh teh mobilnih. Včasih se sploh sprašujem zakaj imam vklopljenega. Pa se spomnem da Cromecasta ne morem dati na drat :owned:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3456
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Okt 2019 ob 14:10

Chromecast se da povezat na LAN - vsaj moj ultra.
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 395
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: bypass Innbox v60

Odgovor Napisal/-a asgard » 23. Okt 2019 ob 15:41

Jaz imam navadnega. Gre samo preko HDMI na TV in WIFI 2.4 po luftu. Aja pa mikrousb de dobi malo soka de lahko laufa.

Odgovori