Stran 1 od 1

SFP Switch

Objavljeno: 30. Jul 2019 ob 12:17
Napisal/-a Spc
Ali je pri T-2 možno uporabiti kateri koli managed SNMP switch z SFP porti v kombinaciji z FTTH optiko ?

Recimo za primer: 3COM Baseline Switch 2920-SFP Plus ( 3CRBSG2093 )
HP: HP 1910-16G Switch ( JE005A )

http://www.netsky.org/3CRBSG2893.pdf
http://h20628.www2.hp.com/km-ext/kmcsdi ... 6669-2.pdf

Ta transciever je kompatibilen:
https://h10057.www1.hp.com/ecomcat/hpca ... J4859C.htm


Ima 4 SFP porte, 1000Base-X, 16 GbE Ethernet Portov.
In vse in še več kot uradni T-2 switch LEVEL 1 GSW-0890 ( 8 Portov + 2SFPja )

Ali je na T-2 možno uporabljati samo njihovo opremo Innbox / Level 1 Switch ?

:?:

Re: SFP Switch

Objavljeno: 30. Jul 2019 ob 12:41
Napisal/-a slow_slow
Uporabniki(fizični) dobijo samo še innboxe.

Poslovni uporabniki se pa nekateri za svojo opremo odločijo.
Ni pa potem istega supporta.

Re: SFP Switch

Objavljeno: 30. Jul 2019 ob 12:46
Napisal/-a Spc
So poslovni paketi dosti dražji od navadnih paketov ?

Re: SFP Switch

Objavljeno: 30. Jul 2019 ob 12:48
Napisal/-a g33k

Re: SFP Switch

Objavljeno: 31. Jul 2019 ob 18:37
Napisal/-a starfotr
Single mode moraš gledat, ne multimode.