Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme.
Sem od firme dobil točno ta router (nimam pojma katera verzija - je star kakšni dve leti). Prej sem imel Linksys e1200.
Po par dnevih uporabe sem imel nekaj problemov s EA6500. Doseg/jakost/kvaliteta Wi-Fi-ja dosti slabša napram staremu (lokacija routerja je ostala enaka), vsake tolko časa ni odprlo nobene strani na telefonu (iPhone 7) preko Wi-Fi-ja ( čeprav je tisti trenutek preko kabla na hišnem PC-ju normalno odpiralo te iste strani ).
Zdaj sem spet na starem, ki pa žal nima gigabitnih portov.
Se ga splača "nadgradit" s Tomato-tom ? Bom kaj sploh pridobil s to nadgradnjo ?
Preveri če je verzija ustrezna. Načeloma smo tomato vedno gor dajali na WRT-54G (GL) verzije ker si dobil več opcij, bolj stabilno delovanje, propustnost je z RAF verzijo šla do 50-60mbit na wan portu itd... Zdej z novejšimi routerji in tomato pa nevem kako je. Sam imam na asus RT-AC3200 raje merlina gor kot tomato ker mi deluje odlično.