T2 zaračunava WiFi

Vse o T-2 internetu
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5068
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 21. Nov 2019 ob 15:54

google play TV :D :D ne vem kako je s tem ampak na telefonu imam T-2 tv2go
na philipsu pa T2 TV, ker tega appa ne kaže drugače kot za opremo ki je mišljena za TV

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3841
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a atepej » 21. Nov 2019 ob 15:58

Vseeno je Google Play, zato pa EON za Android TV jih nima.
Slika

romioakel
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 8. Dec 2019 ob 02:03
T-2: Še nimam

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a romioakel » 8. Dec 2019 ob 02:28

Hvala za izraženo mnenje, bom javil odgovornim, če se obeta slučajno kakšna novost na tem področju.


Edit by RobertM: brisan spam.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a Skorc » 8. Dec 2019 ob 07:24

Uffffffffffff, zaupanja vredna oseba :)
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1221
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a g33k » 8. Dec 2019 ob 09:34

:lol:
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3841
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Dec 2019 ob 10:05

Slika
Slika

nejcs
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 1. Dec 2016 ob 15:18
T-2: Že imam
Paket: Kajpavem1000

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a nejcs » 4. Jan 2020 ob 18:06

pisatelj napisal/-a:
21. Nov 2019 ob 09:02
Če bi imel izbiro. bi od T2 opreme želel samo media converter iz FO na UTP in popolnoma nič drugega. Govorim za pakete ki vsebujejo samo internet. Tale innobox s svojim preživetim 2.4 GHz omrežjem nikakor ne izpolnjuje zahtev modernega omrežja.

Pri Innoboxu me zelo moti to, da nimamo niti možnosti narediti DHCP rezervacij (če že nič drugega). Pri vseh IOT napravah, ki se najdejo v sedaj v hišah, je vseeno fino če si lahko stvari nekako organiziraš na omrežju.

@mark, omenjate možnost menjave modema za starejši tip? Tu verjetno mislite na Milan switch? To sem videl da se jih da tudi na bolhi kupiti, pa bi to delovalo, če se zamenja, ali je potreben še kakšen poseg s strani T2ja?
Ne rabiš media converterja. Samo Prav SPF (teh je več, odvisno kaksno optiko so ti potegnili), ki ga vtakneš v svoj router ali switch, ki ima SPF port. Tale je med cenejšimi https://www.virtua-it.si/izdelek/mikrot ... ard-260gs/

Na switchu lahko potem sfp port tagiras in vodis vse skupaj, lahko s svojim lan in iot omrezjem po sobah, nekje imaš pa router in AP, lahko v enem, ki pobere dol tagiran internet od T2 in ti nazaj po istem kablu poslje iot in lan...

Ena cenejših opcij z dual band wifi in 4 core proc je pa tale:
https://www.virtua-it.si/izdelek/mikrot ... cd2hnd-tc/

Lp, nejc

pisatelj
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 20. Nov 2019 ob 16:01
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a pisatelj » 3. Feb 2020 ob 12:52

Kaj pa če bi dal https://www.mimovrste.com/dostopne-tock ... d-5-portna ? Ima SFP, sepravi lahko optiko dirket gor prklopim, in ima tudi že AP dualband tko da je all in one.

Ali sem kaj spregledal?

Mimogrede, a ima innobox tudi SFP? Če ja, bi lahko tistega vzel iz innoboxa in ga dal v tega mikrotika?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1955
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Feb 2020 ob 13:03

Če boš kupoval, pazi, da ga ne preplačaš... https://www.senetic.si/product/RB962UIGS-5HACT2HNT

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3219
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a madpanter » 3. Feb 2020 ob 13:28

Kok je pa poštnina iz senitica ker a ni to iz nemčije če se nemotim?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a Skorc » 3. Feb 2020 ob 14:27

Poštnina (če naročiš danes):
UPS Express Saver, dostava 04.02.20, 14,68 EUR
UPS Standard, dostava 06.02.20, 16,68 EUR
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

pisatelj
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 20. Nov 2019 ob 16:01
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a pisatelj » 3. Feb 2020 ob 14:37

Sem gledal ampak 111,07€ + 14,68€ = 125,75€. Kar je 5,05€ ceneje kot pri mimovrste, tako da ni nekega bajnega prihranka.

Kako je s SFPjem? Gre iz Inoboxa tu notri?

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5068
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 3. Feb 2020 ob 14:53

Verjetno gre.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1955
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Feb 2020 ob 15:40

Jaz Mikrotike kupujem tukaj: https://www.eurodk.com/en/products/mikr ... ard-hap-ac Poštnine je slabih 10€.

pisatelj
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 20. Nov 2019 ob 16:01
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: T2 zaračunava WiFi

Odgovor Napisal/-a pisatelj » 3. Feb 2020 ob 16:15

Imate konkretno z RB962UiGS-5HacT2HnT kaj izkušenj? Je stabilna zadeva, wifi domet soliden?

Odgovori